- 794
- 346
- 63
Son 1500 liram kaldı 3 kupon yapcam üçer maçtan oluşan kazanan kupon olursa tahminleri tutan arkadaşlara güzel bir etkinlik yapacam.
Teşekkürler tahmin yokmu tako reisbol şans dostum
hiç bakmadım programa dostum be. Bakayım yorum yaparım güvendiğim maç olursaTeşekkürler tahmin yokmu tako reis
canlıdan st pauli ve sandhausen maçlarına üst oynadım ben dostumSon 1500 liram kaldı 3 kupon yapcam üçer maçtan oluşan kazanan kupon olursa tahminleri tutan arkadaşlara güzel bir etkinlik yapacam.
Bol sans kardes.fener takim 2.5 ust olurSon 1500 liram kaldı 3 kupon yapcam üçer maçtan oluşan kazanan kupon olursa tahminleri tutan arkadaşlara güzel bir etkinlik yapacam.
Kupon tuttu oynayanlara tebrikler 3ten fazla oranı vardıTs takım 1.5 üst
Fb takım 1.5 üst veya ms2.5 üst
BJK kg
Fener maçı cuma günüydü hafta sonu için istemiştimKupon tuttu oynayanlara tebrikler 3ten fazla oranı vardı
Baslick maçlara varmı tahminin gelirse güzellik yaparım al fırsat ayağına Geldi😁Fener maçı cuma günüydü hafta sonu için istemiştim
Konuyu cuma acinca biz cumadan basliycak sandikFener maçı cuma günüydü hafta sonu için istemiştim
Cuma mübarek gun olmazKonuyu cuma acinca biz cumadan basliycak sandik
Valla bne fener 2.5 ust demistim mac degil takim ust vermistim mis gibi oran gittiCuma mübarek gun olmaz
Kanka bı roll acta yatak daha 🤣🤣Valla bne fener 2.5 ust demistim mac degil takim ust vermistim mis gibi oran gitti
Hafta sonu diye belirtmiştimValla bne fener 2.5 ust demistim mac degil takim ust vermistim mis gibi oran gitti