- 3,044
- 1,134
- 113
Bu siteye üye olan varsa aklı yoktur
Kesin üye oldun sıra bekliyor awBu siteye üye olan varsa aklı yoktur
58 benSıramı satarım 250 ye 60. Sıradayım
Aynen kanka aynen canlı desteğe yalvarıyorum şuanKesin üye oldun sıra bekliyor aw
😀 bonus iyi her alandaysa çoğu insan çeker gibime geliyor ama altyapı çok dandikAynen kanka aynen canlı desteğe yalvarıyorum şuan
Nasıl şartları😀 bonus iyi her alandaysa çoğu insan çeker gibime geliyor ama altyapı çok dandik
Bekliyorum sırada gelince yazarimNasıl şartları
Merdiven altı site olduğu belli benimde ihtiyacım var ama emin ol zaman kaybı ödeme falan yapmaz bu site😀 bonus iyi her alandaysa çoğu insan çeker gibime geliyor ama altyapı çok dandik
Çiçek bonus aktif mi kardeşim?Hahoo nedir...
Bekliyoruz kralBekliyorum sırada gelince yazarim
Biri ödeme geldi yazsın en önde sen kosacaksin işin yoksa çık gitokuma yorumlariMerdiven altı site olduğu belli benimde ihtiyacım var ama emin ol zaman kaybı ödeme falan yapmaz bu site
NedenBu siteye üye olan varsa aklı yoktur
Başta atarlar gibime geliyor ilk 50-60 kişiye yatırım şartı varsa siksen yatirmam daMerdiven altı site olduğu belli benimde ihtiyacım var ama emin ol zaman kaybı ödeme falan yapmaz bu site
Kardeşim okudugum yok adam mesajıma cevap vermiş ona yanıt verdim bak dalganaBiri ödeme geldi yazsın en önde sen kosacaksin işin yoksa çık gitokuma yorumlari
50 kişi kaldiusda daha canlı destek sırasına bile giremiyoz bozuk
Sıra gözükmüyor nasıl olacakKardeşim okudugum yok adam mesajıma cevap vermiş ona yanıt verdim bak dalgana