Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Hahoobet 999 TL Denme Bonusu ( Yatırım Şartsız )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kenanozayim1

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
26
18
3
Forumda açılan en leş bonus olmasına rağmen niye bu kadar rağbet gördü bu bonus anlamak zor 1k yı slotta 30 kat çevirip min max 30 k çekmek mümkün olan bir şey değil ki bi de canlıda en az 1 saat beklemesi var site desen zaten allahlık gerçekten çok enteresan
Aga çünkü belli olmuyo ben ne dandik gibi görünen yerlerden çekim yaptım banka gibi site cart curt denilenlerden bi halt alamadım herkese öyle olmuş demekki herkes şansını deniyo

Kesknly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,552
2,136
113
Valla dost senin ismini soyadını kullanan olabilir data var ya ondan isminden soyadını dan ne kadar varsa artık
Kupon tek attım 1000 lira 10 dk da geldi o günden sonra daha şansım dönmedi 😂

Arnold1980

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
359
54
28
Forumda açılan en leş bonus olmasına rağmen niye bu kadar rağbet gördü bu bonus anlamak zor 1k yı slotta 30 kat çevirip min max 30 k çekmek mümkün olan bir şey değil ki bi de canlıda en az 1 saat beklemesi var site desen zaten allahlık gerçekten çok enteresan
ben sporda da geçerli sandım boşa üye olduk

Kesknly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,552
2,136
113
Adamlar telegramdan dalga geçiyor patladığında bak 😂😂

kirpi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,647
1,238
113
normal sugar rushmı olcak yoksa sugar rush 1000 mi bilen varmı destek baya agır

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,334
451
83
Sıkıntı reis böyle aranıyoruz ondan sonra
Arayan numara olursa engel atıyorum ayrıca sitelere üye olurken telefon numarası yanlış giriyorum sms olmayan siteler birsey anlamıyorlar 5421200400 yazıyorum örnek

mamadu41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,567
751
113
Aga çünkü belli olmuyo ben ne dandik gibi görünen yerlerden çekim yaptım banka gibi site cart curt denilenlerden bi halt alamadım herkese öyle olmuş demekki herkes şansını deniyo
Mevzu zaten bonus alıp cevirmek değil herkes site acaba düşük mü diye üye oluyor böyle siteler genelde organizasyon eksik ya spin saklayacak ya cevrimi tamamlamadan cekim verecek onları kovaladı millet ama yemedi

Kralsosyete

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,004
276
83
Destek eklenecek dedi 15 dakika oldu eklenmedi uzun mu sürüyor

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,949
696
113
Mk 35 sayfa bonus 1 kişimi ne çekmiş onada yanlışlıkla göndermişler sanırım 😁

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...