- 4,874
- 2,959
- 113
yalanına it sıçsın..Hesabıma geldi
yalanına it sıçsın..Hesabıma geldi
Kanka ss atsana çekimşBana Her alanda geçerli dedi
Ben yeniyim nasıl atılıyor banka hesabımı atsam olur muKanka ss atsana çekimş
At kardeşimBen yeniyim nasıl atılıyor banka hesabımı atsam olur mu
Kardesim Adam ise gitti Assam Atacak gece Ben cevrimi yapamadim birlikte aldik bonusu ona sans geldi 39 bin yapti ugrasirken sugar Rush da yapti 30 bin Verdi ona izin vermedi cekime telegrams bakti making miktari cekim yapti payfixle 10 dk surfing surmwdi odedi siteSs varmı
Malmısın evladım sen290 tane 100 tl çekip gelicem bankadan her gün 100 tl oynasam yeter
Sende mi 29 bin çektinKardesim Adam ise gitti Assam Atacak gece Ben cevrimi yapamadim birlikte aldik bonusu ona sans geldi 39 bin yapti ugrasirken sugar Rush da yapti 30 bin Verdi ona izin vermedi cekime telegrams bakti making miktari cekim yapti payfixle 10 dk surfing surmwdi odedi site
İçinde grand,royal,pasha geçen sitelerden uzak duracaksın 🤣🤣Aynen kardeşim nerden bulaştıysak kazanırsın boktan site kazancına kural koyar ödemez okadar pislik site varki heleki palacebet denen kahpe bir site var hayatımı sikti benim 2 yıldır birde üyelik iptali yapmıyor köpekler
Bu elaman kaybetmiş millete sataşıyorMalmısın evladım sen
Alamadım ki daha değişik kaybedeyimBu elaman kaybetmiş millete sataşıyor
260 ki vardı abartısız 2 buçuk saattir bekliyorum sıra 8Kuyrukta 452 kişi var ben biraz uyuyim aksama baglanir zaten alırız bonusu
Sen alsanda kaybedersin hayatında hicbir zaman 29 bini yan yana görmemiş ergenAlamadım ki daha değişik kaybedeyim
Ben o zaman bi 8 saat beklerim aksam halisaha macim var onu oynar duş alırim anca baglanmis olurum260 ki vardı abartısız 2 buçuk saattir bekliyorum sıra 8
Çark yeri nerdeKonuyla alakasaız
https://betkanyon1335.com/Bonus/NewBonuses betkanyon çark unutmayın her gün ğcretsiz veriyor
Benim de geldi, para değil amaHesabıma geldi
Çark yeri nerde