- 1,089
- 1,097
- 113
Vrak vrak vrakSen alsanda kaybedersin hayatında hicbir zaman 29 bini yan yana görmemiş ergen
Ekli dosyalar
-
355.3 KB Görüntüleme: 121
Vrak vrak vrakSen alsanda kaybedersin hayatında hicbir zaman 29 bini yan yana görmemiş ergen
Lan aq öıcu dıyecem anana yazık 8 tane mesajın var 8 ide hohoho formuna atmışın. Bu kadar dalga geçcek kadar aşağılıksınızBen 29 k çektim
Şartı biliyomusn bu bonuslarınYükleniyor…
betkanyon1335.com
50 bin tl kredi çekmiş onuda oyuna yatır çek yatır çek yapıp yatırım bonusu almış sonra tekrar yatırmış hepsini kaybetmiş çaresizlikten buradaVrak vrak vrak
ss atsanaHesabıma geldi
Kanka ne çıktı sana yatırım şartsız 3 katına kadar çekim yapabiliyorsun eğer verilen ödül 200 TL altı ise 200 TL yapıp 200 TL çekiyonŞartı biliyomusn bu bonusların
Bu psikolojiyi çok iyi biliyorum varını yoğunu kay etmiş psikolojisi buLan aq öıcu dıyecem anana yazık 8 tane mesajın var 8 ide hohoho formuna atmışın. Bu kadar dalga geçcek kadar aşağılıksınız
50 tl çıktı ruby playdaKanka ne çıktı sana yatırım şartsız 3 katına kadar çekim yapabiliyorsun eğer verilen ödül 200 TL altı ise 200 TL yapıp 200 TL çekiyon
200 yap Çek şartı50 tl çıktı ruby playda
Yönetici burada miYavşak
Sen zengin birine benziyorsun reis adamsınVrak vrak vrak
Seni doğuan anan SKM ben piç yöneticiyi napacan sen nerenin köpeğisin onun yaz önceYönetici burada mi
Sende inandın 🤣🤣SİTE DİYORKİ 30 bin altına ödeme yapmıyoruz diyorum 30 bin yapınca 30 bin mi ödeyeceksiniz evet diyorlar
Kanka yukarı doğru çık ad soyad yeri çıkıyor bende ona düştümKayıt olamıyom kayıt ola basıyorum kayıt etmiyor kapatmışlar galuba