- 10,744
- 3,419
- 113
Para olmadan olmaz nerede@SaldirayAbi yardımcı olur musun
Para olmadan olmaz nerede@SaldirayAbi yardımcı olur musun
payco ne ag onu da mı açtınFix salayim mi parazula paypal payco iban trx
Salayım mı hariç hiçbir şeyi okuyamıyorum ne ki onlarFix salayim mi parazula paypal payco iban trx
ahahhahfşlgdskglşdksflşdkgşlbsfgsdgSalayım mı hariç hiçbir şeyi okuyamıyorum ne ki onlar
Sinyalciye sinyal yapıyor bizi bahçede gördü bahçıvan sandı dostumuzahahhahfşlgdskglşdksflşdkgşlbsfgsdg
BURADA AMELİYATLARI @dost YAPAR HAYIRDIR AGGG @SaldirayAbiSinyalciye sinyal yapıyor bizi bahçede gördü bahçıvan sandı dostumuz
Altıma yaparım ben anca ak şans dönmüyor normalde ayda 30 40 binden aşağı dönmez ama şansım gittiBURADA AMELİYATLARI @dost YAPAR HAYIRDIR AGGG @SaldirayAbi
HİĞ AKLGKLŞAKFLŞASGKALŞSFKASGADHGASFASG
Sevdim seni dost bi mora boya şu kartımızı da dostluğumuz pekişsinHİĞ AKLGKLŞAKFLŞASGKALŞSFKASGADHGASFASG
Kesin parayi buldu bu xd@golcuu seni yaktım olum Nerdesin
Bu olabilir bakKesin parayi buldu bu xd
az önce diğer konuda da @Aekrem kırmızı falan dedi sen mor diyosun ne anlatıyonuz aw anlamıyorum hiçbir şeySevdim seni dost bi mora boya şu kartımızı da dostluğumuz pekişsin
Bahsettiğin kişiyle bi alakam yokaz önce diğer konuda da @Aekrem kırmızı falan dedi sen mor diyosun ne anlatıyonuz aw anlamıyorum hiçbir şey
adam 9 saattir offline nasıl bi para vurmak bu ag@golcuu nerdesin vurdun tabi parayi ugrarirmisin buraya xd
xdBu olabilir bak
La 6 saate amerikaya giderim ak 9 saat az mıadam 9 saattir offline nasıl bi para vurmak bu ag