- 501
- 96
- 28
yok hocam kullanıcı adı rica edebilir miyimDalgamı geçiysn
yok hocam kullanıcı adı rica edebilir miyimDalgamı geçiysn
kalpszz., pazrtesi diyosunuz, devam edin diyosnz yine red veriyo,kaçtır deniyorum.yok hocam kullanıcı adı rica edebilir miyim
dino reels 81 oyununa giriniz 20 freespin hesabınızdakalpszz., pazrtesi diyosunuz, devam edin diyosnz yine red veriyo,kaçtır deniyorum.
kalpszz., pazrtesi diyosunuz, devam edin diyosnz yine red veriyo,kaçtır deniyorum.
Peki. Teşkkr edermdino reels 81 oyununa giriniz 20 freespin hesabınızda
daha kibar bi üslüpte konuşabilirsin dostumkalpszz., pazrtesi diyosunuz, devam edin diyosnz yine red veriyo,kaçtır deniyorum.
helali hos olsunPeki. Teşkkr ederm
sorma zorla valla ama helal olsun kardeşimizeorta yolu buldunuz sonunda
Yetersiz bakiye, tamam sorun değil yüklemenzi istemiyorum kalsın.helali hos olsun
Hocam bu kod bende de olmuyor kullanici adi burak4650 bir kontrol edermisinsorma zorla valla ama helal olsun kardeşimize
daha kibar bi üslüpte konuşabilirsin dostum
Kibardaha kibar bi üslüpte konuşabilirsin dostum
Tanışıyomuyuz, ayrıca yanlış bi kelime göremiyorum, keyfinize göre yorum yapmayın,daha kibar bi üslüpte konuşabilirsin dostum
ben görüyorum dostum bu nasıl üslüp bu üslüple burda ömrün fazla olmazKibar
Tanışıyomuyuz, ayrıca yanlış bi kelime göremiyorum, keyfinize göre yorum yapmayın,
Ters giden olaya da, düzgün gidiyomuş gibimi konuşcaz, 5.6 kez söylenldiği gibi yaptık, olumsuz, ayrıca yine yanlış bişey söylemedm, ömrüm uzun mu kısamı onu Allah bilir, dostumben görüyorum dostum bu nasıl üslüp bu üslüple burda ömrün fazla olmaz
Başkan sakın evlenme metelige kurşun atiyorum milyarlar ile gezerkenben görüyorum dostum bu nasıl üslüp bu üslüple burda ömrün fazla olmaz
Allah bilir tabi ömrünün nasıl olacağını , benimde forumda biraz yetkim varTers giden olaya da, düzgün gidiyomuş gibimi konuşcaz, 5.6 kez söylenldiği gibi yaptık, olumsuz, ayrıca yine yanlış bişey söylemedm, ömrüm uzun mu kısamı onu Allah bilir, dostum
başkan arkadaş daha çözemediAllah bilir tabi ömrünün nasıl olacağını , benimde forumda biraz yetkim var
Aga hedef benmiyim, bırakın beni da. D tam siz olun siz.başkan arkadaş daha çözemedi
sana güzellikle yaklasıp bonusunu tanımladık hocam, herhangi bir sorun peşinde değildim. ayrıca hocam bu forumda Baskan'nın dediği olur..Aga hedef benmiyim, bırakın beni da. D tam siz olun siz.
Nokta..sana güzellikle yaklasıp bonusunu tanımladık hocam, herhangi bir sorun peşinde değildim. ayrıca hocam bu forumda Baskan'nın dediği olur..