- 1,884
- 1,327
- 113
İnşallah ölmemiştir ben betparktan oynuyordum yoksa içeri alırlar beni%80 Ölmedi bence
İnşallah ölmemiştir ben betparktan oynuyordum yoksa içeri alırlar beni%80 Ölmedi bence
Nasıl bir yerdeyiz oyun oynuyorlar kesin peşini bıraksınlar diye ilk başta karısı dediler şimdi bu karısı ile Bi alakası yokBencede
Kaçtane sitede oynadıkİnşallah ölmemiştir ben betparktan oynuyordum yoksa içeri alırlar beni
İnsallaj reis gece uyku tuaz beni simdiZannetmiyorum onlar büyük balık kovalar 20 30 lirayla uğraşmakzlar diye dusunuyorum
Infaz ederler birakmazlarEkli dosyayı görüntüle 207650nekadar doğru bilemem
İcerde artık kendi kumarimizi oynarız kardoKaçtane sitede oynadık
Sabaha doğru bir kaç haber daha çıkacak kesinInfaz ederler birakmazlar
Vallahi bana da bu kadar basit olemez gibi geliyorNasıl bir yerdeyiz oyun oynuyorlar kesin peşini bıraksınlar diye ilk başta karısı dediler şimdi bu karısı ile Bi alakası yok
Burda olan vardır umarım tek kalmam 🤣🤣İcerde artık kendi kumarimizi oynarız kardo
Aynı koğuşa düşersek iyi olur koğuş ağası aramizdan biri olur sırtımiz yere gelmez 😂😂😂Burda olan vardır umarım tek kalmam 🤣🤣
Valla kardo @AliYazlik sen ben 3 muz garanti şimdiden 😆Aynı koğuşa düşersek iyi olur koğuş ağası aramizdan biri olur sırtımiz yere gelmez 😂😂😂
Agamm bizle eglnirrrAynı koğuşa düşersek iyi olur koğuş ağası aramizdan biri olur sırtımiz yere gelmez 😂😂😂
Ben içeri sokarım telefon hallederizAynı koğuşa düşersek iyi olur koğuş ağası aramizdan biri olur sırtımiz yere gelmez 😂😂😂
Haci 50 tane bos kovan bulunmuş. Napsin roketmi atsalardi basit dedigin ne yav🤣🤣🤣Vallahi bana da bu kadar basit olemez gibi geliyor
sabaha eş zamanlı operasyon yapılınca görürsünAgamm bizle eglnirrr