- 13,978
- 5,486
- 113
Kardeşi zaten kumar oynadığını bildiği için konu açıyor bilmese yalan çok zaten
Asla ama asla alamazsınama konunun ıcınde bırı daha yazmış teslim aldım anneme vermısler kartı dıye ?
Yapılan iş belli kuzen ayrı kardeş ayrı diye birşey yok. Kimse kimsenin ne olursa olsun rızası olmadan adına işlem yapamaz yapıyorsa adı belliKuzen ayrı kardeş ayrı.Ben gardaşımı zora sokmam asla.İşe gireceğim kartı öderim nolacakki.
Kesinlikle.Kardeşi zaten kumar oynadığını bildiği için konu açıyor bilmese yalan çok zaten
Nasil simdi icin gidiyordur kumara atamiyorsun diye parayıkartı 2 gün önce teslim aldım verdi kimliğim kayboldu dedim hiç zorluk çıkartmadı imzalar ile aldım kart bende 44k limit çıkmış ama kullanamıyom
şifre oluşturamadım telefon numaramdan dolayımı anlamadım olmuyor. şubeye gitsem de kimlik isticek. kaldım ortada
kupon yapacaktım 1k yükleyip fena patladım yaNasil simdi icin gidiyordur kumara atamiyorsun diye parayı
Temassız çalışmıyor mu reiskartı 2 gün önce teslim aldım verdi kimliğim kayboldu dedim hiç zorluk çıkartmadı imzalar ile aldım kart bende 44k limit çıkmış ama kullanamıyom
şifre oluşturamadım telefon numaramdan dolayımı anlamadım olmuyor. şubeye gitsem de kimlik isticek. kaldım ortada
çalışır da ilk işlem şifreli diyor gelen kağıtta kartın çıktığı kağıttaTemassız çalışmıyor mu reis
bosver dostum vardır bi hayırlısı bugün oynamayı vergelen kurye safıdı yoksa vermez çoğu adam kimliksiz kartı. adam baya bildiğin yeni başlamış heralde
imzayı bile yanlış yere attırdı.
illa oynicam diyon galiba bi mobil ve sms atabilirmisin ona bak 😂geçici şifre neyki acaba kağıdın üzerinde yazarmı ?
olmuyo yok bankada kayıtlı numara benımkı degıl heralde şubeye gıtmek lazımilla oynicam diyon galiba bi mobil ve sms atabilirmisin ona bak 😂