- 252
- 60
- 28
Gülme ama 77Müco kaçıncı sıradasın
Gülme ama 77Müco kaçıncı sıradasın
Hahaha badi bak sizden sonra birde üyelik yaptmGülme ama 77
3 kez attı beni bakalım yine atarsa mail yoluyla firmaya küfür ederimHahaha badi bak sizden sonra birde üyelik yaptm
Kardeşim epostana gelen üyeliği onayla atmıyor ondan sonra3 kez attı beni bakalım yine atarsa mail yoluyla firmaya küfür ederim
N söylenesen zaten ben yine 99 daydım çaktırmaKardeşim epostana gelen üyeliği onayla atmıyor ondan sonra
Halla halla nasıl yani dolandırma amaçlı. Bilgilere erisim icinmibu halkbet 4 ay önce açıldı arkadaşlar.
halkbet.com du o zamanda free bonus verceklerdi sonra tüm türkiye oyuncularına kapattılar siteyi. hatırlarsanız.
hatta halkbet.com yazın o sayfa acılacak size. bunlar dolandırma amaçlı açmışlar belli 2. free bonus olayını.
Mantıklı bir araştımabu halkbet 4 ay önce açıldı arkadaşlar.
halkbet.com du o zamanda free bonus verceklerdi sonra tüm türkiye oyuncularına kapattılar siteyi. hatırlarsanız.
hatta halkbet.com yazın o sayfa acılacak size. bunlar dolandırma amaçlı açmışlar belli 2. free bonus olayını.
Ne yazıyorsun destegineNesine birebin tutturdan mesaj olarak isteyince bonus veriyo post açmayı bilmiyorum burdan iletiyim
Bonus almak istiyorum de kardeşim sene işte birebin 5 tl veriyo maille teli onaylaNe yazıyorsun destegine
Kolay gelsin ben para puan istiyorum gönderNe yazıyorsun destegine
Kaçıncı sıradasın kanka senKolay gelsin ben para puan istiyorum gönder
Al badiKaçıncı sıradasın kanka sen
Destekten atmasın diye mesaj atıyorum aradaKaçıncı sıradasın kanka sen
DeğilYatırım şartlı mı bu