- 25,292
- 12,891
- 113
Aga oraya Drogba 3.5 üst eksik kalmışagalar bu kupona ne diyorsunuz
Aga oraya Drogba 3.5 üst eksik kalmışagalar bu kupona ne diyorsunuz
dost ben russele çok güveniyorum ya ben brooklyndeki ilk zamanlarını çok severek izliyordum hep gözyaşı damlasıyla sayı atıyordu şimdi tekrar geldi ilk maçında az süre alıp çok iyi oynadı bu maç içeride bak izle taraftarlar nasıl bağrına basacak onu zaten sever o tempoyu
Toppin gelirse Russela bende güveniyorumdost ben russele çok güveniyorum ya ben brooklyndeki ilk zamanlarını çok severek izliyordum hep gözyaşı damlasıyla sayı atıyordu şimdi tekrar geldi ilk maçında az süre alıp çok iyi oynadı bu maç içeride bak izle taraftarlar nasıl bağrına basacak onu zaten sever o tempoyu
dost oda artık kendini toplaması lazım kaç maçtır yoktu geçen maç oynadı iyi oynamadı süresi azaldı ama bu maç içimden bi ses çıkışı olucak diyor bakalımToppin gelirse Russela bende güveniyorum
3 de atıyor şöyle şansa iyi başlasa erken wonlasak da teke kalsadost oda artık kendini toplaması lazım kaç maçtır yoktu geçen maç oynadı iyi oynamadı süresi azaldı ama bu maç içimden bi ses çıkışı olucak diyor bakalım
oda ihtimal3.ceyregin sonuna doğru bir tarafın farkı açıp benchdekilerin oynaması güzel senaryo umarım gelir obi
Girer girmez 3 lüğü soktu bu per bir 3 daha atsa süper olur3 de atıyor şöyle şansa iyi başlasa erken wonlasak da teke kalsa
öyle kullanır bence de girmesi süper olur girerse bu maç süresi de çok artarGirer girmez 3 lüğü soktu bu per bir 3 daha atsa süper olur
Toppin olur gibi siakam ve haliburton harici ilk 5 kötü bugün toppin fazla süre alır gibiöyle kullanır bence de girmesi süper olur girerse bu maç süresi de çok artar
Bol şansGelirse bir kaç arkadaşı görürüz
16 atmışŞerefsiz Haliburton her topu kendi kullanıyor biz oynasak asistden başka bir halt yapmazdı