- 17,789
- 8,770
- 113
100 liramız vardı fb efes 40 üstü dedik 30 çıkmadı puhahahahOlsun geldi ya bir şey olmaz
100 liramız vardı fb efes 40 üstü dedik 30 çıkmadı puhahahahOlsun geldi ya bir şey olmaz
Güzel bı ödülü hakettik hepimiz5 kişi var listede nasıl olacak şimdi Hamza kararı sen veriyorsun
kişi başı 25 tl iyisinizGüzel bı ödülü hakettik hepimiz
Reco bizim 100 e göz diktiler la 🤣100 liramız vardı fb efes 40 üstü dedik 30 çıkmadı puhahahah
Çok o çok 12.5 yap puhahahahkişi başı 25 tl iyisiniz
Deme köprüye çıkıyorum şimdi kendime atacağım boğazdankişi başı 25 tl iyisiniz
Ssssdffffdcggkişi başı 25 tl iyisiniz
Madem sonradan gelenleri alıyorsunuz @nerde de vardı onu bari alın pikacudan daha çok emeği var5 kişi var listede nasıl olacak şimdi Hamza kararı sen veriyorsun
🫢
Urgan vereyim mi 🤣🤣🤣Deme köprüye çıkıyorum şimdi kendime atacağım boğazdan
kralsın kral beni terslediniz yok dediniz diye walla gelmedimMadem sonradan gelenleri alıyorsunuz @nerde de vardı onu bari alın pikacudan daha çok emeği var
1.adıma bak uzatmıcamMadem sonradan gelenleri alıyorsunuz @nerde de vardı onu bari alın pikacudan daha çok emeği var
Sende varsın ilk başta vardın ortalarda kayboldun sonlarda yine geldim senin de hakkın
bu listeye ek pikacu ile nerdeyi de ekliyelim arkadaşlar
Nokta adamBeyler kupon geldi zoru başardı roll daha zor hale getirmeyin lütfen sizden ricam
Baştan beri buraya kadar sürekli takip edenleri alın. Kaç saat olmuş emek varMadem sonradan gelenleri alıyorsunuz @nerde de vardı onu bari alın pikacudan daha çok emeği var