Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Harçlık Avans Hk.

RealMadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,230
6,049
113
Beyler harçlık avasımda 500 tl var bunu nakite çevirmem lazım yarın 1-2 ödemem var ama çalışıyorum yarın o yüzden kuyumcu vs gidemem internet üzerinden çevirmenin bi yolu varmı

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,259
3,238
113
eskiden her yerden ödeme yapabiliyordun şimdilerde onu değiştirdiler, fastpay var dost oraya aktarıp çekebilirsin

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,712
77,985
113
Beyler harçlık avasımda 500 tl var bunu nakite çevirmem lazım yarın 1-2 ödemem var ama çalışıyorum yarın o yüzden kuyumcu vs gidemem internet üzerinden çevirmenin bi yolu varmı
Harclik avansa girince bi daha o parayi nakit yemek nasip olmuyo knk n11 mi oyle bir sey gormustum urun alip iptal ediyon falan gelir simdi soyler biri patlatma isleri kumarcilarda

Emesenbisi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,769
2,602
113
kredi kartı ile ben altın alıyordum onun gibi birşey galiba ama mesai saatleri içinde oluyordu

edinson

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
409
186
43
Kardeşim wmaraci sitede referanslı bozumcular var derdine çare olablir

berkayb95

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,881
3,302
113
N11.com'a gir. Saatlere tıkla limitin 500 ya da 550'dir muhtemelen. Fiyat aralığını öyle seçip tikla saate. Kart numaranı girip 3 ile ödeme yap. Işlem gerçekleştikten sonra ürünlerime tıkla, satın aldigin urunu iptal et. Direkt olarak hesabına nakit olarak yansıyor o miktar.

berkayb95

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,881
3,302
113
Başka işlere girme en temizi ve en kesintisiz en rahat yöntem n11

Masic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,858
2,342
113
kredi kartı ile kripto para satın alabiliyorsun bazi sitelerde ama kyc doğrulama istiyor. Bir siteye yatırıp çekebilirsin

berkayb95

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,881
3,302
113
Altında falan 20 30 lira zarar oluyordu ta 3 ay önce Şimdi al sat bi 50 lira zarar olur. N11 temiz

RealMadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,230
6,049
113
Altında falan 20 30 lira zarar oluyordu ta 3 ay önce Şimdi al sat bi 50 lira zarar olur. N11 temiz
Geçen ay öyle yaptım ürün iptali sistemlerine düşmemiş ürün kapıma kadar geldi geri yolladım 1aya yakın sürdü parayı almam

edinson

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
409
186
43
dostum dediğim siteye bak neropay alıyolar smsile

berkayb95

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,881
3,302
113
Geçen ay öyle yaptım ürün iptali sistemlerine düşmemiş ürün kapıma kadar geldi geri yolladım 1aya yakın sürdü parayı almam
Valla dediğim gibi bende hep altın alıyordum bu yöntemi bilmiyorken. Yaklaşık 3-4 aydir alıp hemen ardından iptal ediyorum. 10 15 Dakika sürmüyor nakit olarak hesabıma geçmesi

RealMadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,230
6,049
113
Valla dediğim gibi bende hep altın alıyordum bu yöntemi bilmiyorken. Yaklaşık 3-4 aydir alıp hemen ardından iptal ediyorum. 10 15 Dakika sürmüyor nakit olarak hesabıma geçmesi
Bende daha önce 2 defa yaptım hatta bende hep saat aldım ama geçen ay öyle olunca bi soğudum bi de şimdi ödeme varya yine aynı olursa diyorum

TusubasaOrhun

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
174
48
28
Birinin alışverişini geçiver karttan sana nakit versin yoksa %10 kadar çökerler