- 1,464
- 943
- 113
Dostlar merhaba, bugüne kadar bu işlemi tosla uygulaması ile yapıyordum ama sanırım kapanmış artık. Aranızda farklı yöntem bilen var mı kripto siteleri vb?
Paycelle yükleme yapıp kart ile oradan banka hesabına çekebilirsin sanırım
turkcell kullanmam gerekiyor mu bunun için?paycell ile de oluyor
yani muhtemelen öyledir numarayla gırıs yapıyonturkcell kullanmam gerekiyor mu bunun için?
vodafone kullanıyorum..yani muhtemelen öyledir numarayla gırıs yapıyon
evde turkcell kullanan varsa dene bı kere dıcem ama bılmıyorumvodafone kullanıyorum..
Benim bildigim gerekmiyorturkcell kullanmam gerekiyor mu bunun için?
oralarda direkt cüzdana yükleyip iade etme seçeneği var ama tüm yolları kapamış lavuklar onlar da tekrar harçlık avansa aktaralıyormuş sanırım..N11 den saat siparişi verip onu iptal ediyordum ben, hala işe yarar mı bilmiyorum
hayir gerek yokvodafone kullanıyorum..
Ben banka kartından olanı nakit çekiyordum iade alıp, kredi limiti de kullanılabilir kredi limitine dönüşüyordu onu da nakit avans olarak alıyordumoralarda direkt cüzdana yükleyip iade etme seçeneği var ama tüm yolları kapamış lavuklar onlar da tekrar harçlık avansa aktaralıyormuş sanırım..
Gerek yok dostum ben kullanmıyorum turkcell hesabım var yine deturkcell kullanmam gerekiyor mu bunun için?
Paycell ve Fastpay. Paycellde 7 TL çekim ücreti ödersin ama Fastpayda yokDostlar merhaba, bugüne kadar bu işlemi tosla uygulaması ile yapıyordum ama sanırım kapanmış artık. Aranızda farklı yöntem bilen var mı kripto siteleri vb?
fastpay de engellendi diye biliyorum ama deneyeceğim olmazsa paycell deneyeceğim bakalımPaycell ve Fastpay. Paycellde 7 TL çekim ücreti ödersin ama Fastpayda yok