- 7,742
- 4,532
- 113
Bende özel basım 1₺ ler var koleksiyoncular baya veriyor ama saklıcam.
İçindeki 1 yazan yuvarlak dış kabına kaymış basılmışHata neresindeki
Birader hayal bu elle tutulmaz gözle görülmez boş düşünceler yani. Satabiliyorsan hayallerini sat . Endişelenme aynı hayalleri yine düşünürsün 🤣 sen ortadaki ironiyi bile anlamadıysan ne diyeyim.Zamanın da hayallerini iyi satmissin heralde ederini bildiğine göre.
Kral o bendede çok ben ama satıldığını bilmiyordum. A101 de mağaza müdürüyum her akşam kasayı sayınca günde 5-6 adet çıkıyor. Bende biriktirdim inan 1500 lira falan rahat vardır o şekilde özel seri paraBende özel basım 1₺ ler var koleksiyoncular baya veriyor ama saklıcam.
İyi bi değere alan olur inşallah dost ama forum sayfalarında biraz o zor olur forum sayfalarında takılan insan ya bonus kovalar ya etkinlik kovalarBen bir paraya almadım kasa sayarken musterinin biri vermiş heralde orada fark ettim bende aldım belki değeri vardır diye.
Bakkalı satan kişiBakkalcı ne demek?
Reis bu 5 tl lerde başına girmiş demir paralar dün 3 tane gördümKral o bendede çok ben ama satıldığını bilmiyordum. A101 de mağaza müdürüyum her akşam kasayı sayınca günde 5-6 adet çıkıyor. Bende biriktirdim inan 1500 lira falan rahat vardır o şekilde özel seri para
Ben burada satmak için paylasmadim zaten kral hani bu isden anlayan belki vardır yol yordam gösterir diye paylaşdimİyi bi değere alan olur inşallah dost ama forum sayfalarında biraz o zor olur forum sayfalarında takılan insan ya bonus kovalar ya etkinlik kovalar
Bende 8 tane var. Markette çalıştığım için geliyor her çeşit paraReis bu 5 tl lerde başına girmiş demir paralar dün 3 tane gördüm
Baya vardı ama çoğu ya arada karıştı gitti bu kadarını bulabildim şuanlık 😅 Sanırım tanesi birkaç bin liradan alıyormuş koleksiyoncularKral o bendede çok ben ama satıldığını bilmiyordum. A101 de mağaza müdürüyum her akşam kasayı sayınca günde 5-6 adet çıkıyor. Bende biriktirdim inan 1500 lira falan rahat vardır o şekilde özel seri para
bunlardan benim kumbarada belki 100-200 tane vardır bi boka yaradını sanmıyorumBaya vardı ama çoğu ya arada karıştı gitti bu kadarını bulabildim şuanlık 😅 Sanırım tanesi birkaç bin liradan alıyormuş koleksiyoncular
o kadar olacağını sanmam da varsa yine sakla derim koleksiyoncu bulursan okutursun ileride belli olmaz. Netten araştır bu paraları satın alan koleksiyoncular var.bunlardan benim kumbarada belki 100-200 tane vardır bi boka yaradını sanmıyorum