- 25,444
- 12,965
- 113
Bende param olsa 3.5 alta basardimGalatasaray bi yerde takilacak o mac bu max olabilir hatayin gücü yetmez ama hakemler malum Türkiye'de ben hayatin banko 1 gol atacağını düşünüyorum param olsa kasa atardim bol sans herkese
Bende param olsa 3.5 alta basardimGalatasaray bi yerde takilacak o mac bu max olabilir hatayin gücü yetmez ama hakemler malum Türkiye'de ben hayatin banko 1 gol atacağını düşünüyorum param olsa kasa atardim bol sans herkese
Bol sansArkadaşlar görsel yaptım kupon sizce nasılEkli dosyayı görüntüle 705281
Bi fon ayarla arap elcilerinden adam yüzüne su atarken iyiydi bizede para at 🤣Pedro atar gsye
Gökhan abi sende para vardır yeme biziGalatasaray bi yerde takilacak o mac bu max olabilir hatayin gücü yetmez ama hakemler malum Türkiye'de ben hayatin banko 1 gol atacağını düşünüyorum param olsa kasa atardim bol sans herkese
Sen kimsin hangi eski uyenin vucut bulmus halisin yoksa yoktur yalanmi soylucezGökhan abi sende para vardır yeme bizi
Karabağlar belediyesiSen kimsin hangi eski uyenin vucut bulmus halisin yoksa yoktur yalanmi soylucez
Ooooo multinet 🤣Karabağlar belediyesi
Bol sansArkadaşlar görsel yaptım kupon sizce nasılEkli dosyayı görüntüle 705281
Ciom iy 1.5 üste tun kasami atardım olsaydı zerre elim titremezdiBende param olsa 3.5 alta basardim
İlk yarı 0-1Ciom iy 1.5 üste tun kasami atardım olsaydı zerre elim titremezdi
Ben 1 1 diye düşündüm hatta ilk golü ev atar diyorum Okan efendi küçük görüp rakibi cift forvet çıkarsa savunma 3 lu çıkarsa ev iy 1 atarİlk yarı 0-1
Dk 43Ciom iy 1.5 üste tun kasami atardım olsaydı zerre elim titremezdi
Ev gol mol atamaaaaaaaz hele ilk yarı isabetli şut atamazBen 1 1 diye düşündüm hatta ilk golü ev atar diyorum Okan efendi küçük görüp rakibi cift savunma çıkarsa savunma 3 lu çıkarsa ev iy 1 atar
Ciom pedro yazarEv gol mol atamaaaaaaaz hele ilk yarı isabetli şut atamaz
Pedro parasını alamamış atmazCiom pedro yazar
İmkanı yokBasin hataya cifte sans para kazanin 🤣
İnşallah 3 lu savunmayla cikarsnzda atakli maç olur kanka kontradan banko yazar evPedro parasını alamamış atmaz
Liderle en alttaki takimlarin maclarin hep sikintilidir bakip gorecezİmkanı yok