- 69
- 31
- 18
Beyler Ben 19 yaşındayim çocukluktan beri Motor hayali kuran bir insandim ehliyetimi aldım işime girdim Bı kaç ay sonra araç yuzunden kaza yaptım sol bacakta platin var Babam polis memuru bunu söylememin nedenide beni yönlendirecek polislik için çalışacak sınavlarına giricekken Para kazaniyim ihtiyaclarimi alayım okuyayım derken yemiyeyim dedim bir kazaya kurban gittim ) 5 ay boyunca yuruyemedim bu surecde çevremdeki insanların azaldığını fark ettim ameliyat oldum eve geldim ayağımın üstüne 4 ay basamadim 1 ay hastanede yattım 4 5 aydır yürüyorum yeni yeni tolarladim toparladım derken bir anda bazı şeyler ters gitti çevremdeki insanlar araç sahibi oldu motor sahibi oldu ve degistiklerini farkettim övmek gibi olmasın ama para ile ilgili hiçbir sorunum yok Yanımda duran insanlarda var ailemde yanımda Geçen gün de sinirden bir anda ağlamaya başladım Bilmiyorum belki aranızda yaşayan veya motor şurup platine maruz kalan vardır beyler 10 dk biryerde oturup kalktıktan sonra mükemmel bir ağrı giriyor ayağıma oturduğum yerden kalkayim dedim olduğum yerde dengem bozuldu o gün 3 saat boyunca sinir krizi geçirdim Bunun yanı sıra hayatımda tek değer verdiğim insan üniversiteye gidiyor ve ben bugün son gününde onunla sorunlar yaşadım uzun süredir issizsim ne alaka kumar diye sorarsınız şimdi Kod falan derken belki ufak tefek alırız dedik paradan yana sorun yokda insan genede kovalar ya hani belki bı sigara parası fazladan çıkarırız Beyler bunu bir videonun altına da yazmıştım hayal kurdum gerceklestirdim Kaza geçirdim İş bulamadım Sorunlar yaşadım Kendi arkadaslarim tarafından hor görüldum Tutunamiyorum ) Hayatta hersehim iş güç sahibi olunca erkenden para kazanilinca daha kolay olduğunu düşündüm acele ettim ve Hızı aksiyonu çok sevdiğim bir yaşta ben kurbaan oldum Kendi hatamdan değil kendi secimimden Umarım hayatınızdaki olumsuzluklara rağmen dimdik durabilirsiniz herşey gönlünüzce olur.Bunu niye yazdığımada gelirsek uzun uzun mesajlar atmak isteyen olrsa okurum onun dışında sinir krizi geçirip ağladığım sırada babam duymuş 2 gün önce ağladım bugün yanıma gelip hayatımda ilk defa canını sıkan şey ne Bana anlatmak istediğin bsy varmı diye sordu.Hayatimin en güzel donemini evde yatarak geçirdim zor toparladım hala sorunluyum hayatımın en güzel insanının gözlerine bakıp ta Sevgilim Allah'a emanet ol diyemedim Bir gün umarım Göçüp gidersem Kimsenin hakkı bende kalmaz Sevdiklerinizle uzun bir ömrünuz olması dileğiyle hayırlı geceler.
Ahmet Kayanın dediği gibi Yorgunum çünkü yorgunluğumun yaşamak gibi bir anlamı var
Ahmet Kayanın dediği gibi Yorgunum çünkü yorgunluğumun yaşamak gibi bir anlamı var
Son düzenleme: