- 2,359
- 1,846
- 113
Bende hirvatlar alir dedim kardes kuponuda oyle yaptim birak amk her koyun kendi bacagindan asilir.Aga buna ben hırvatlar tur atlar dedim adam 135k basmış eğer yatarsa canına kiycak ise varsın bnmki yatsin aqq
Bende hirvatlar alir dedim kardes kuponuda oyle yaptim birak amk her koyun kendi bacagindan asilir.Aga buna ben hırvatlar tur atlar dedim adam 135k basmış eğer yatarsa canına kiycak ise varsın bnmki yatsin aqq
Bende hirvatlar alir dedim kardes kuponuda oyle yaptim birak amk her koyun kendi bacagindan asilir.
100 adet oynamış 1350 tl lik işkence gibi amkBu tutara nasıl izin vermiş ki adam vip demek ki ? Bizim kadrajımız 2.500 TL
Dayi nesinede limit var mi kiBu tutara nasıl izin vermiş ki adam vip demek ki ? Bizim kadrajımız 2.500 TL
Var dayısınınDayi nesinede limit var mi ki
Nesinenin adamları maçtan önce ne güzel oran vermişler sitenin adamları sana sonucu söylüyor sen gidiyor etkinliklerde taraf skoru veriyosun hiç yakışmıyo sananesınenın adamları kazandı yıne )
ee kardesımm param olsa etkınlıgemı katılırımNesinenin adamları maçtan önce ne güzel oran vermişler sitenin adamları sana sonucu söylüyor sen gidiyor etkinliklerde taraf skoru veriyosun hiç yakışmıyo sana
alemsin yavNesinenin adamları maçtan önce ne güzel oran vermişler sitenin adamları sana sonucu söylüyor sen gidiyor etkinliklerde taraf skoru veriyosun hiç yakışmıyo sana