- 4,551
- 2,419
- 113
@Hayat1kumar hani beni seviyordun yalan mıydı 🥴 🤣
Sen b.k forumuna üyemizin knk anlaGüle güle harca kardesim....biraz nefes almak seninde hakkın,bizimde hakkımız
ylaan yalan@Hayat1kumar hani beni seviyordun yalan mıydı 🥴 🤣
yala mam 🙃Sen b.k forumuna üyemizin knk anla
ylaan yalan
Kim çıkacaksın ddDSen b.k forumuna üyemizin knk anla
ylaan yalan
Oradada koklar53 vedatı tanıyormuşum chriswarKim çıkacaksın ddD
Vedat kayıp en son TG grubundaydi,yıllardır görmüyorum..TG den de cikmistikOradada koklar53 vedatı tanıyormuşum chriswar
Ttden yemiş diye duydum bendeVedat kayıp en son TG grubundaydi
Neolmuski vedata,,en son bonreginden taş dusuruyordu,sonrada karsilasmadimTtden yemiş diye duydum bende
Ben senden daha az biliyorum eskiler eskilerde kaldıNeolmuski vedata,,en son bonreginden taş dusuruyordu,sonrada karsilasmadim
Ben olayım bari @Hayat1kumarArkadaşlar ufakda olsa bı kazanç sağladım paylaşmayı severim.yakin zamanda bana sans parası atmış arkadaşlar konu içine katilmak istediği ile ilgili msj bıraksın 200luk roll kasası vereyim.kazanc olması durumunda kasanın %20sine talibim ve bı sonraki rollu masrafı kazanana aittir.simdi biraz yoğunum sevdiklerime ulasirim
Benim de hakkım ama nefes alamıyorum be broGüle güle harca kardesim....biraz nefes almak seninde hakkın,bizimde hakkımız
Dm leri dolu adamin,hangi birine yetişsin,,meşguliyet var,Normaldir forumun tanıdık sevilen kişisi olunca ,geç yazması dogal@Hayat1kumar arrıj zehirli oku gittin nerdesin yangın var hadi
Handikap miydi orası kankaVedat kayıp en son TG grubundaydi,yıllardır görmüyorum..TG den de cikmistik
Öyle düşünme bunlar dert değil inan insanlar neler çekiyorBenim de hakkım ama nefes alamıyorum be bro
İki yıldır girmiyom,ewet orasiydi...Handikap miydi orası kanka
Yaw kanka ne dertlerim biliyon mu. Belki söz ettiğin kişilerden daha beterim bilmezsinÖyle düşünme bunlar dert değil inan insanlar neler çekiyor
Bende ordaydım ben Subay hatırladın mı handikaptakiİki yıldır girmiyom,ewet orasiydi...