- 94,863
- 51,000
- 113
Adam senden önce yazdı bro o yapsın sen yap.sende dmden papara payco yada IBAN yazOlur abi
Adam senden önce yazdı bro o yapsın sen yap.sende dmden papara payco yada IBAN yazOlur abi
Dm nedir bn wp yazarm 😄Adam senden önce yazdı bro o yapsın sen yap.sende dmden papara payco yada IBAN yaz
Tablet yanımda deil bro birazdan bakicam wpDm nedir bn wp yazarm 😄
Eyw kardesKolay gelsin cümleten bol sans
ben
Geldim gardasim....selam
Sen aldın ya bro daha 10 kişi var en az parada sıkıntı 6linpara vermezse kendi 10 kişiye 100 etkiligime katilicam 😁
H.g bro 2 ark yapsın sonra sen yaparsın sen yokdun onlara sizin yapın dedik sen yeni uyandin zaten vaktin çok.gunaydin 😁Geldim gardasim....selam
aldıkta insanlara rol parası çıkardık bro at sen 2 kişiye daha roll parası çıkaralımSen aldın ya bro daha 10 kişi var en az parada sıkıntı 6linpara vermezse kendi 10 kişiye 100 etkiligime katilicam 😁
No proplem...okH.g bro 2 ark yapsın sonra sen yaparsın sen yokdun onlara sizin yapın dedik sen yeni uyandin zaten vaktin çok.gunaydin 😁
kendimi düşünüosam namerdimSen aldın ya bro daha 10 kişi var en az parada sıkıntı 6linpara vermezse kendi 10 kişiye 100 etkiligime katilicam 😁
Tamam abi bekleriz sorun yk arkadaş bitirsin rolunuTablet yanımda deil bro birazdan bakicam wp
Bolsans..Adım 1
GeldıAdım 1
Teprikler dd