- 17,789
- 8,771
- 113
Lan akıl tutulması resmen. Herkes bir şey savunuyor ama ortada tartışacak bir durum yok 😅Bişey yok kanka yazdıklarında
Lan akıl tutulması resmen. Herkes bir şey savunuyor ama ortada tartışacak bir durum yok 😅Bişey yok kanka yazdıklarında
Eyvallah dost geliyorumDm gel roll açtırayım başarılı olursan dağıtımı beraber kararlaştırırız bazı acınasılar uzak olsun.
@Daimon bu arkadaşa müdehale edebilir misin dost özelden para için yazıyor üstüne burada algı yapıyor banlanması gerekmiyor muKanka boşver bunlar 5 saat insan bekletıyolar konularında
Bol şans kankaEyvallah dost geliyorum
Tamam tşkler ama para ıstemedım dagıtım var mı dedım
Eyvallah dost umarım başarırızBol şans kanka
Sevgili modum bu kar yagişi nezaman son bulur...gözlerimi rahatsız ediyor
Kar değil Karı yağsa bayram ederdi gözlerin 🤣🤣🤣Sevgili modum bu kar yagişi nezaman son bulur...gözlerimi rahatsız ediyor
5 saat rol takıp ettıkten sonra sordum dagıtım varmı dıye sormayayımmı insaları esır alıyorsun@Daimon bu arkadaşa müdehale edebilir misin dost özelden para için yazıyor üstüne burada algı yapıyor banlanması gerekmiyor mu
Konu açta gelekEyvallah dost umarım başarırız
Bolsanslar desem 5dakka yaşarsın..o yüzden demiyomEyvallah dost umarım başarırız
Bol şansSponsor @Fkayatuzu arkadaşa tskrler kasa 335 2 adımlık rolling olucak dağıtım 5 kişi arasında olucak sponsor arkadaş öyle söyledi
@butragueno
@JanValjaN
@Beşiktaş
@drogba6
@Hayat1kumar
bol şanslar dost herşey gönlünce olsun Kazan ve kazanın 🙏🍀🍀🍀🍀🍀Sponsor @Fkayatuzu arkadaşa tskrler kasa 335 2 adımlık rolling olucak dağıtım 5 kişi arasında olucak sponsor arkadaş öyle söyledi
@butragueno
@JanValjaN
@Beşiktaş
@drogba6
@Hayat1kumar
Gel İsa abi açtık rolüBolsanslar desem 5dakka yaşarsın..o yüzden demiyom
Çok yasayasin
Sana dağıtım yaptığımı söyledim düzgün şekilde sen ne yaptın sonra gelip konularımda algı yapmaya başladın birdaha hiçbir konuma mesaj yazma.5 saat rol takıp ettıkten sonra sordum dagıtım varmı dıye sormayayımmı insaları esır alıyorsun
Yüreğine sağlık dostum, paylaşmak güzeldir,iyilik güzeldir sen gibiler çoğalsın forum güzelleşsin 🙏🤗👏👏👏Ayrıca ben verdiğimi de almadan dağıtım yaptıracağım sorun ne burada anlamadım.