- 95,279
- 51,254
- 113
Acil para lazim umarim tutarda para verir.en yuksek agf ati yikdim ama ondan sonra bisey olmadi 3. 4. Atlar gelse fena olmaz
Kazandı 1numaraAcil para lazim umarim tutarda para verir.en yuksek agf ati yikdim ama ondan sonra bisey olmadi 3. 4. Atlar gelse fena olmaz Ekli dosyayı görüntüle 572073Ekli dosyayı görüntüle 572074
Evet kaza kotuydu atda ustunden gecti umarim iyidir.gecen fransaya oynadim ordada jokey boyle dustu son ayak iptal edildi tum atlar kazandi sayildi millet misli yapti pic oldu altili.adam öldümu kaldimi onufa ogrenemiyoruzOfffd sevinemedim bile
✅ 👏 👏
Tebrikler dost iyi vermiştir umarım kcex in üstüne🤣
Ooo reis hatırladın mi beni amcaoğlu xnsnsnsjAcil para lazim umarim tutarda para verir.en yuksek agf ati yikdim ama ondan sonra bisey olmadi 3. 4. Atlar gelse fena olmaz Ekli dosyayı görüntüle 572073Ekli dosyayı görüntüle 572074
Tebrikler ssén at yarışı oynâAcil para lazim umarim tutarda para verir.en yuksek agf ati yikdim ama ondan sonra bisey olmadi 3. 4. Atlar gelse fena olmaz Ekli dosyayı görüntüle 572073Ekli dosyayı görüntüle 572074
Hatirlamadim bro.ben nicke bakinca seni nevin sandim.nerden tanisiyoruz?Ooo reis hatırladın mi beni amcaoğlu xnsnsnsj
Yok ne bro nerde o gunler o toplam ikramiye.6li 5700 falan verdi6 lı ganyan 426k diyor bu yarışa ben mi yanlış gördüm🤣
İyi bari zslot 500 e 1500 veriyor 20k yap çek zaman geçirmek istiyorsan al biz alamadık fakirlikten🤣Yok ne bro nerde o gunler o toplam ikramiye.6li 5700 falan verdi
Yok bro suan o riski alamam cok sikintidayim iyle boyle deil,bu kuponuda o cyripto sitesi sayesinde yapdimİyi bari zslot 500 e 1500 veriyor 20k yap çek zaman geçirmek istiyorsan al biz alamadık fakirlikten🤣
İyi yapmışsınYok bro suan o riski alamam cok sikintidayim iyle boyle deil,bu kuponuda o cyripto sitesi sayesinde yapdim