- 24,691
- 12,587
- 113
Güzel para denilebilir. Bereket versin 😂28k denilebilir
Güzel para denilebilir. Bereket versin 😂28k denilebilir
Tebrikler dpsy
Ernan ibanini bulamadim bro.bi roll yap aksam ne dersin?Tebrikler dayı
Reisim bizede yaptirsanErnan ibanini bulamadim bro.bi roll yap aksam ne dersin?
Kardes ben oncelikle bana paslayanlara pasliyorum ve bana pasladiklarinde mutlaka kazancimi gorursen yaz bos gecmem yazmisimdir paslayana.ama seninle boyle bisey olmadi.kismetse baska zamanaReisim bizede yaptirsan
Tebrikler bro o zaman talibim 😁Kardes ben oncelikle bana paslayanlara pasliyorum ve bana pasladiklarinde mutlaka kazancimi gorursen yaz bos gecmem yazmisimdir paslayana.ama seninle boyle bisey olmadi.kismetse baska zamana
Seninlede boyle bisey olmadi bro 😁Tebrikler bro o zaman talibim 😁
Tüh bee ama bir noktada başlamak lazım mesela para kimdeyse o başlatsın 😁Seninlede boyle bisey olmadi bro 😁
Bnde para kalmadiki yoksa ben baslardim 😁 param yok ama 6li kuponum var tutaraa ilk adim bnden olur bi roll ateslersinTüh bee ama bir noktada başlamak lazım mesela para kimdeyse o başlatsın 😁
Bro soyliyimde sen benim soyledigimi anliycakmisin oynayabilcekmisin o var iste.senin istedigin sekil 1 at var ganyan bassan cevrim tmm olur azda olsa kar verirÖncelikle tebrikler hocam.
Normalde at başlıklarına uğramıyorum ama atyarisi.com'un üyelik kampanyasına katılmamışım. Anlamadığım için 100 lira yatıyor öyle.
Hem ganyancısın hem kazanmışsın. 1.01 oranın varsa alırım, maksat çevirelim.
Fariview yarislarinda 6. Kosuda 1e ganyan oyna 1.20 1.90 arasi cikar ganyani ama sen kar gutmedigin icin onu soledimÖncelikle tebrikler hocam.
Normalde at başlıklarına uğramıyorum ama atyarisi.com'un üyelik kampanyasına katılmamışım. Anlamadığım için 100 lira yatıyor öyle.
Hem ganyancısın hem kazanmışsın. 1.01 oranın varsa alırım, maksat çevirelim.
Başka bir arkadaşın tavsiyesiyle İstanbul 2. koşu The Witcher'a plase oynadım hocam. Normal ganyanı 1.55 plasesi harbiden 1.01'dir herhalde.Bro soyliyimde sen benim soyledigimi anliycakmisin oynayabilcekmisin o var iste.senin istedigin sekil 1 at var ganyan bassan cevrim tmm olur azda olsa kar verir
İnşallah vurursun bro bende bi dağıtımlı kupon yapıştırırım tabi ki o zamanBnde para kalmadiki yoksa ben baslardim 😁 param yok ama 6li kuponum var tutaraa ilk adim bnden olur bi roll ateslersin
1.15'miş ganyanı. Arkadaşın verdiğini bozmayayım 15 lira için.Fariview yarislarinda 6. Kosuda 1e ganyan oyna 1.20 1.90 arasi cikar ganyani ama sen kar gutmedigin icin onu soledim