- 11,807
- 7,473
- 113
Bol Şans Reissss
Dost yeni gördüm msjı@cenkkocak34 burdamisin bro
Bol şanslar.arkadaslar bugun parayi futbolculara degil atlara yedirdim 😁 bakalim tutturursak ve iyi bi meblag alirsak senleniriz.ortagim var hissenin cogu onun ama benim gonlum zengin yeterki tutsun.4. Ayakda atimiz az 2 tane umarim 2sinden biri gelir kalan 2 ayakta bi ayak 5 diger ayakta 9 at var.hadi bol sansEkli dosyayı görüntüle 178315Ekli dosyayı görüntüle 178316
Orasi iyiymis kardes burdakiler kendilerini copluyorlar 😁😁Şu At yarışı çok sakat iş. Ganyan bayinin önünden ne zaman geçsem birisi kendini tokatlıyor
Yaw her ayagi yiktim son ayagida yiktim ama 9 atda 2yi yazmadim essekledim hep.her ayak favori geldi zaten bisi vermemis 107 lira vermis 500 falan verse uzulurdumSon ayak herkesi yatırdı
bende son ayaktan yattım ama 2 at yazmıştım o kadar at yazsam 2yi rahat yazıyordum para vermediği için üzülmedim altılıya 340 tl vermiş benimkideYaw her ayagi yiktim son ayagida yiktim ama 9 atda 2yi yazmadim essekledim hep.her ayak favori geldi zaten bisi vermemis 107 lira vermis 500 falan verse uzulurdum
karataş yaşıyo mu hala hahahahaOkeyde arataş ganyanda karataş
Yasamazmi tabiki yasiyor bugun fena degildikarataş yaşıyo mu hala hahahaha