Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Hayatindibi / Biraz Risk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
429
Kupon Oranı
6

Emesenbisi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,769
2,602
113
Bosver bu saatte roling yarin icin genis bi kupon yap 1 e 20 veren bas gitsin :)

lyon28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,183
316
83
Bu saate ancak nba olur 😀

SAMET11000

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,806
1,680
113
Nba ne zaman başlıyor bilen var mı normal sezon

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
95,688
51,477
113
Valla pek kimseyi tanımadığım için muhabbete ortak olamadım. Bu parası olup pinti davrananlar ,hatta olduğu halde etkinliğe katilanlar da var . Yavaş yavaş tanıyoruz kişileri
Ama mesela benngecen gordum adam cekilise katilmis ama gitmis 740 liralik kupon paylaamis bennkistesen ciksrtin onu dedim cikarttilar.ben mod olsam o arkadaslari dahil etmem cekilise

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,934
14,160
113
Ama mesela benngecen gordum adam cekilise katilmis ama gitmis 740 liralik kupon paylaamis bennkistesen ciksrtin onu dedim cikarttilar.ben mod olsam o arkadaslari dahil etmem cekilise
Genel Forum kuralları var. Hepsini uygulamak zorundalar bazı şeylerin önüne geçebilmek için . Ama bazen böyle şeyler de gerekiyor

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
73,720
79,469
113
Oo dayi kırk yılın başı erken yattık parayi bulmussun onda da

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
95,688
51,477
113
Sana bi mavi vardi erhanim ama yoktun paparanida yazmadin bennsana kac kere yaz bulunsun demistim 😁😁 para varken yolliycktm

emreyagmur

Tony Montana 🚬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,744
12,770
113
@Hayatindibi
Surgun57 olamazsın gidişine üzülmüştüm seni gördüm eğer sensen bugün iyi birşey oldu ilk defa :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...