- 94,907
- 51,034
- 113
Sakat mac onlar cok beceriksizler 5 dkda 3 gol yedikleri bile oluyor bnimde gozume carpti bulasmasdimSu futbolda amerika kadınlar ligi macında 4 gol olmaz oranı 1.94 cok degil mi o oran ya
Sakat mac onlar cok beceriksizler 5 dkda 3 gol yedikleri bile oluyor bnimde gozume carpti bulasmasdimSu futbolda amerika kadınlar ligi macında 4 gol olmaz oranı 1.94 cok degil mi o oran ya
2 1 olan mac miSu futbolda amerika kadınlar ligi macında 4 gol olmaz oranı 1.94 cok degil mi o oran ya
Aynen2 1 olan mac mi
Bro daha dun aldim tek macdi yahu.bitek banami oyle agEskiden benimde oyleydi ama sonra kural degisti sanirim
Ne bileyim 45 dakkada 4 gol olması zor geliyo banaSakat mac onlar cok beceriksizler 5 dkda 3 gol yedikleri bile oluyor bnimde gozume carpti bulasmasdim
Bu hovardayi hic denemedim adas valla cevrimi kolay mi onunYok cok basmam be yavas gidicem baska param yok.hedefler degisik adas.eger burda 300 500 arasi okursa cekip magnuma aticam 300 ordaki bomusu alcam ordanda 600 ve ustu cekersem hovardanin bonusu alicam 500e 2k
Muhtemelen jdjdj valla dedigim gibi ilklerde oyleydi ama son 2 3 haftadir kombin yapabiliyorumBro daha dun aldim tek macdi yahu.bitek banami oyle ag
Biraz zor ama zamana yayarsan yaparsin gibi benim acelem yok.ama bende soyle bi sikinti var evli 2 cocuk babasi oldugum icin evin gunluk masrafi sigara parasi falan zorlaniyorum .o yuzden bu 100le yurumem gerekBu hovardayi hic denemedim adas valla cevrimi kolay mi onun
Neyse alirsam canliya sorarim fs ne verdi sanaAma freebet sekmesi cikmiyor bazen sitenin sorunu var bu konuda