- 21,934
- 14,160
- 113
21 attigin biri🤔La 2200 kaldi birine yanlislikla 210 atmisim galiba kim acaba
21 attigin biri🤔La 2200 kaldi birine yanlislikla 210 atmisim galiba kim acaba
O msji yazinca kimse kalmadi sakaydi bazi burdaolmayan daha once iyiligini gordugum arkadaslara kiyak yaptik 2200 kaldi @erhanbey ile arada muhabbet ediyiz bikac jez sigara parasi atti soalsun ona jac kez dedimki papara yaz dursun surda yazmis olsaydi onada 50 100 aticaktim yazmadi para bitince gelir 😁😁
Kanka caeraya vercktm orani yuksekti be risk olmasin dedimKaldı bir çeyrek dilim
papara kullanmıyor oO msji yazinca kimse kalmadi sakaydi bazi burdaolmayan daha once iyiligini gordugum arkadaslara kiyak yaptik 2200 kaldi @erhanbey ile arada muhabbet ediyiz bikac jez sigara parasi atti soalsun ona jac kez dedimki papara yaz dursun surda yazmis olsaydi onada 50 100 aticaktim yazmadi para bitince gelir
telefonum yok reis paparaya giremiyorum bensem eger ozelden yaz yarın bi telefon ayarlar girer geri yollarımLa 2200 kaldi birine yanlislikla 210 atmisim galiba kim acaba
Deme bePenaltı oldu kaçar mı
Sakaydi be kardesim 2200 dogru ama kimseye yanlis atmadim bi kac arkadasa extra fazla attim bide burda olmayan bazi alkolikler askerler var onlara attim bira icsinler askerdekide harclik yapsintelefonum yok reis paparaya giremiyorum bensem eger ozelden yaz yarın bi telefon ayarlar girer geri yollarım
Aynen knk malesefDeme be
Sikinti yok uzmez bu cekim beni mutlu etti yatarsa 200 daha atarim sorun yokKurumaya devammm