Site hakkında birşey bilmiyorum.Sadece ödemende sıkıntı çıkardıkları için böyle bir yorum yazdım.Yorumum destek amaçlıdır.Ayni zamanda üzüldüm.Umarım dediğin gibi degildir
Şaşırdım gerçekten. Taş gibi site diyorlardı, birde bu kadar belge istenirmi yaa, ben muhasebeciyim işe giren personelden bile bu kadar evrak istemiyorumÇekimi verdim.inceleme diyip hesabımı kapattılar bı dünya evrak istendi.daha önce ne gördüm ne duydum böylesini.ve 2 aşamalı guveligide acamadan kilitlediler Ekli dosyayı görüntüle 141471Ekli dosyayı görüntüle 141472
Parayı alamadık ki.hesabi kilitlediler bı dünya evrak istediler konuya bı göz at broTebrikler reis bol kazancin olsun
Betnano oder abi evrak hemen onaylanir diye biliyorum. Aranma talebi olustur islemlerini hizlandirirlarParayı alamadık ki.hesabi kilitlediler bı dünya evrak istediler konuya bı göz at bro
Ya ben anlamam o evraklardan aradım bulamadım zaten gerildim iyice.boyle bı evrak isteme şekli ne gördüm ne duydum bize denk geldiBetnano oder abi evrak hemen onaylanir diye biliyorum. Aranma talebi olustur islemlerini hizlandirirlar
Senin ilk yatirimmi buraya abi ilk cekim sanirim. Ne istediler kimlik istemediler mi ?Ya ben anlamam o evraklardan aradım bulamadım zaten gerildim iyice.boyle bı evrak isteme şekli ne gördüm ne duydum bize denk geldi
Evlilik cüzdanı çocuk sayısı hastaneden onaylı bunlarida taleb etsinler bu nasıl saçmalık
Reis adam para çekemiyor. Hepsini oku yorumların adama destek olalim siteye yüklenelim bugun ona yarın bize olurYeni girdim bu çıktı karşıma sevindim abi senin gibi adamlar hep kazasın 😊 tebrikler
Aynen doğru söylüyorsunReis adam para çekemiyor. Hepsini oku yorumların adama destek olalim siteye yüklenelim bugun ona yarın bize olur
Bi sakin kardeş ya ne bu böyle nereye yüklenio sun adam belge gönderdi beklio boş muhabbet yapma sabahta n beri konuya gelipAbi aldınmı parayı betnano temsilcisi var bende vereyim mi numarasını