Bağlanabildinmigeceden beridir bağlanamadım ben bakalım belli olur
Bağlanabildinmigeceden beridir bağlanamadım ben bakalım belli olur
Aldım ve an itibariyle yaptım dostum cekim gelincede ss atarım sende yalan yanlış milleti yanıltarak konuşmassın gelince bundan sonra iyi forumlar 🙂sen al dost 4k yap cekımı ver kanıtımız olsun
odeme yapar kanka no problemsAldım ve an itibariyle yaptım dostum cekim gelincede ss atarım sende yalan yanlış milleti yanıltarak konuşmassın gelince bundan sonra iyi forumlar 🙂
Bekliyoruz bakalım bencede yaparodeme yapar kanka no problems
Bu tipleri yoksay yeterli dost birşey ispat etmek zorunda değilsinizAldım ve an itibariyle yaptım dostum cekim gelincede ss atarım sende yalan yanlış milleti yanıltarak konuşmassın gelince bundan sonra iyi forumlar 🙂
Hayır o kadar emin konuşmuşki ödeme yapmıyor diye boşa bekliyosunuz diye milleti yanıltıyor bilgin yoksa konuşma kardeşim bu kadar basitBu tipleri yoksay yeterli dost birşey ispat etmek zorunda değilsiniz
payfix rededildi papara ile verdimben 50 tl yatırım yaptım 350 talep verdim. çekim geliyor mu şimdi görürüz
sen al dost 4k yap cekımı ver kanıtımız olsun
Noldu bunun sonucu kral100 lirayı aldım 9.6 lık kombine yaptım kazandı az önce.
Hesabıma 960 küsür para gelmesi gerekirken site bakiyemi düz 600tl olarak aktardı anaparaya. Sebebini bilmiyorum.
Normal şartlarda anaparaya 962 tl aktarılması ve bakiyemin 2.000 tl olması için bir kupon daha yapmam gerekiyordu fakat düz 600 olarak aktarılmış. Ben de payfix ile çekim işlemi ilettim bakalım ödeyecekler mi.
Kupondan gelecek 900 küsürü anaparaya aktarmadılar çok garip bilmiyorum bonus kuralları mı değişti acaba
Ekli dosyayı görüntüle 218918
Ekli dosyayı görüntüle 218920
Spor da mı katladınÖdeme 2 dk da geldi havale ileEkli dosyayı görüntüle 218978
reddettiler çekimi. bakiye hala 600 saçma sapan bir siteNoldu bunun sonucu kral
EvetSpor da mı katladın
hangi akla hizmet şu omurgasız adamlara para yatırıyorsun hocam yasaat 12 itibari ile canlı yardım kapandı. yatırım yaptık çekim yapamıyoruz