- 838
- 609
- 93
Çok sıkıntı ya benim dün gece 20 kala destekden attı dahada bağlanmadım geceye doğru canm sıkıldı geri deniyim dedm alsak bi umut belki olurşafak 179 kanka geçermi
Çok sıkıntı ya benim dün gece 20 kala destekden attı dahada bağlanmadım geceye doğru canm sıkıldı geri deniyim dedm alsak bi umut belki olurşafak 179 kanka geçermi
alsamda 4k yapacagima pek umudum yok ama deneyelim şansımızı agaÇok sıkıntı ya benim dün gece 20 kala destekden attı dahada bağlanmadım geceye doğru canm sıkıldı geri deniyim dedm alsak bi umut belki olur
vay tecrübeli asker ürkütücüAtarsa 150
Alsak keşke kaç gündür yaklaşıyor atıyorvay tecrübeli asker ürkütücü
abi bee tecrübelerini anlatsana biraz bize nelere dikkat etmek gerekiyor snsdjdjAlsak keşke kaç gündür yaklaşıyor atıyor
Tecrübemiz olsa sürünüyor olmayız 😘abi bee tecrübelerini anlatsana biraz bize nelere dikkat etmek gerekiyor snsdjdj
vay be kral büyük söz ettin zoruma çok gidiyor benimde aga 1 hafta önce milyarlar kazanıp sonra gelip burda bonus kovalamakTecrübemiz olsa sürünüyor olmayız 😘
Meksika yaktı demin iy gol olmadı ezmesi gerekir normaldevay be kral büyük söz ettin zoruma çok gidiyor benimde aga 1 hafta önce milyarlar kazanıp sonra gelip burda bonus kovalamak
garibin yüzü gülmezki kanka oynamasan gelirdi oynayinca gelmiyor param olsaydi nba oynayacaktim orleans pelicansa atacaktim 8 ganyanı vardı az önceMeksika yaktı demin iy gol olmadı ezmesi gerekir normalde
Maç sonu 1.5 üst Bile olmuyorgaribin yüzü gülmezki kanka oynamasan gelirdi oynayinca gelmiyor param olsaydi nba oynayacaktim orleans pelicansa atacaktim 8 ganyanı vardı az önce
Benimde 130 da kaldı10 dakikadır 2 kişi var gelmiyor. öğlen aldım bonusu sıfırladım.sonra yatırım yaptım çekim redediliyor soramadık birtürlü
Uyudular sanırım3 de kaldı