- 27,804
- 27,140
- 113
Çekim talebinin olduğu yerde ne yazıyor ret mi ? Reddetse bakiyeye geri gelir onuda sıfırlardı oraya bak bi beklemededir belkiDolandırıcı bunlar girmeyin boşa üye olmayin
Çekim talebinin olduğu yerde ne yazıyor ret mi ? Reddetse bakiyeye geri gelir onuda sıfırlardı oraya bak bi beklemededir belkiDolandırıcı bunlar girmeyin boşa üye olmayin
kanka 600 cekimin beklemede dir merak etmeDolandırıcı bunlar girmeyin boşa üye olmayin
İste aradıgım cevap 😃😃😃Özürlü müsün olum millet sana ne diyor sen hala papağan gibi aynı seyi yazıon aq
MudanyaNeresinden bursanın dostum
Kimse görmesin üye olmadın fiye heryere yazıyorum biladet 5 saat olmuş yatmamışİste aradıgım cevap 😃😃😃
MudanyaNeresinden bursanın dostum
Taş attında kolunmu yoruldu bekle gelirse gelir alanlar var sabretKimse görmesin üye olmadın fiye heryere yazıyorum biladet 5 saat olmuş yatmamış
Bekleme yaziyo yatmiyo 6 saattir yatar mı ki muhatap bile yok amkÇekim talebinin olduğu yerde ne yazıyor ret mi ? Reddetse bakiyeye geri gelir onuda sıfırlardı oraya bak bi beklemededir belki
Bekle başkan silmedikleri sürece umut varBekleme yaziyo yatmiyo 6 saattir yatar mı ki muhatap bile yok amk
Gorebiliyonmu yamuk olan yeri 😂😂 gelde duzlestirSende bir yamukluk var sanırım 🙄
knkaa herkeste ayni beklemede bekleyelim adamlar hesabini bloke etmiyor oduyorlar sonuçta sabır etGorebiliyonmu yamuk olan yeri 😂😂 gelde duzlestir
arkadasim dun gece 11 de cekim vermis simdi rededilmis tekrar cdkim verdiknkaa herkeste ayni beklemede bekleyelim adamlar hesabini bloke etmiyor oduyorlar sonuçta sabır et
Beklemede yaziyo bı çekim talebi 5 saat boyunca bekletme reisçekim talep yerini atsana bir