- 7,050
- 5,618
- 113
100 kişiden anca 1 2 kişi cekim yapar onuda öderler totalde çekim yapan sayısı az olur ödeme yaparlar diye düşünüyorum600 tl yi ödemezler bence bi bahane bulurlar
100 kişiden anca 1 2 kişi cekim yapar onuda öderler totalde çekim yapan sayısı az olur ödeme yaparlar diye düşünüyorum600 tl yi ödemezler bence bi bahane bulurlar
ben bu şekilde yapıyorum sürekli yoksa boşuna üye olmamDostum sitelere üye olurken canlıya bağlanmadan üye olma bonusu iste eğer verirse kayıt formunu doldur hazırda beklet işleminizi gerçekleştiriyorum derken üye ol bedavaya üye olmamis olursun dediğim gibi yaparsan
Bende prroblem oluyor öyle forum kaybaliyor vsDostum sitelere üye olurken canlıya bağlanmadan üye olma bonusu iste eğer verirse kayıt formunu doldur hazırda beklet işleminizi gerçekleştiriyorum derken üye ol bedavaya üye olmamis olursun dediğim gibi yaparsan
Benim sıra 91 mesela ben üye olmadım daha isticem verdiler mi üye olcam 1 2 defa bedavaya üye oldum başka sitelere o yüzden hemen olmuyom artıkBende prroblem oluyor öyle forum kaybaliyor vs
Bizim evde50 fresspin nerde gecerli bilen var mı
600 den 150 ye inmesi 45 dakka sürdü 150 den 90 inmesi oda 45 sürdü 1 e inmesi herhalde 2 saati bulcak gibi54 siradan 37ye yarim saat oldu inmedi yaklastikca daha cok bekletiyor yeni girenler 4saat beklemeyi goze alsin
Hangi yöntemle cekim yapılacak bilen varmı100 kişiden anca 1 2 kişi cekim yapar onuda öderler totalde çekim yapan sayısı az olur ödeme yaparlar diye düşünüyorum
Arayanı giriyolar yoksa37den 36 ya inmesi 10 dk surdu ordan hesap et
2 saatten fazladır bekliyorum 3. saatim ve hala 150 ye yetişmedi54 siradan 37ye yarim saat oldu inmedi yaklastikca daha cok bekletiyor yeni girenler 4saat beklemeyi goze alsin
Muhtemelen payfix veya havaledirHangi yöntemle cekim yapılacak bilen varmı
Birazdan da kaybedersin merak etmedeneme bonusu yüklendi bana arkadaşlar, öğlen 12 den beri bekledim ve sonunda kazandım
1.5 orandan 2 maç bul birde çekim yaparsan haber verBakiye 865 şimdi 2 maç lazım bana 2000 yapayım
İnşallah1.5 orandan 2 maç bul birde çekim yaparsan haber ver
İnanma yap 2 k çek 600 ü keyfine bak bitane 1.55 1.50 oran bul 2 tane tam 2 k yapiyoNasıl cekecen hazır paradanda olacaz