- 425
- 143
- 43
Bolssans kardeşim
Valla anlikmidir bilmem ama bana sorsalar en sağlam site hangisi diye dinamoyu tek geçerim hiç kullanmadım ama şu ana kadar 1 kere şikayeti görmedim.odemeleri çok sağlam.gunluk çekim limitleri vardı en son.ama milyonu çok rahat oderDinamo ödemeleri anlık yapıyor mu
Bol şanslar dost herşey gönlünce olsun 🙏 🤗Sa ilk defa roll açtım hedef 15 k gelirse 20 kişiye 100 er olarak dağıtalım ilk kuponumu bu biri tuttu diğerine 1 gol lazım
Haydut kardes.konu içlerine para muahabbeti.olmasini istemiyor forum yönetimi.bidaha roll açarken 4 kisiye ödül 4 ksiiye roll kasası falan yazarsan sorun olmaz.Sa ilk defa roll açtım hedef 15 k gelirse 20 kişiye 100 er olarak dağıtalım ilk kuponumu bu biri tuttu diğerine 1 gol lazım
Para konusu geçmesin dost sorun olur 4 kişi 8, kişi ödül demen yeterliSa ilk defa roll açtım hedef 15 k gelirse 20 kişiye 100 er olarak dağıtalım ilk kuponumu bu biri tuttu diğerine 1 gol lazım
Bende adını çok duydum da oynamadımValla anlikmidir bilmem ama bana sorsalar en sağlam site hangisi diye dinamoyu tek geçerim hiç kullanmadım ama şu ana kadar 1 kere şikayeti görmedim.odemeleri çok sağlam.gunluk çekim limitleri vardı en son.ama milyonu çok rahat oder
Piyasanın en hayali sitesi bence bu.ama kayıp bonusu kötü o sıkıntısı var %10du en sonBende adını çok duydum da oynamadım
Bize sağlam site lazım enbeti gördük bugün vecnaya yaptıklarınıPiyasanın en hayali sitesi bence bu.ama kayıp bonusu kötü o sıkıntısı var %10du en son
Bol sansSa ilk defa roll açtım hedef 15 k gelirse 20 kişiye 100 er olarak dağıtalım ilk kuponumu bu biri tuttu diğerine 1 gol lazım