- 5,368
- 2,279
- 113
Yine gol dakikasını tutturamadım.
Bet365 bildirimlerini açıyorum sağ alttan bildirim çıkınca 10 canlı gol izlemeye bedel.Maçkolikte simülasyonda takip ederken rakamların değişmesi golü canlı görmekten daha çok haz veriyor size de oluyor mu öyle
Aynen başlama vuruşu yazana kadar sevinemiyor insan ama o rakamların değişmesi ayrı bir zevkBet365 bildirimlerini açıyorum sağ alttan bildirim çıkınca 10 canlı gol izlemeye bedel.
Önceden maçkolik sesini son ses açardım artık ses evde yankılansın diye gol gelince stadyumda coşar gibi koşa koşa pc nin önüne geçerdim.
Şimdi var çıktı gol olunca hemen maçı açıyorum iptal var mı diye iyice paronayak ettiler bizi.
Rakam değişmesi derken skoru mu söylüyorsunAynen başlama vuruşu yazana kadar sevinemiyor insan ama o rakamların değişmesi ayrı bir zevk
Aynen 2nin 3 olması falanRakam değişmesi derken skoru mu söylüyorsun
89 da olsa süper olur@Shellac gol dakikasini sen soyle bakalim seni bekliyolar belki de
Deplaasman deplasmands lig liderine ve bask bi takima daha 3.2 yenilmis umrim yine oyle olurGol ooursa 87den sonra olucak bnce
Nexacâ macina ilk yari gol olmz 1.9, orandi o kdr yszdim al diye lmdin keske laydin 0.0 bittiDeplaasman deplasmands lig liderine ve bask bi takima daha 3.2 yenilmis umrim yine oyle olur