- 5,368
- 2,279
- 113
Vaz geçtim kırmızı yedi )Ev sahibi 2.5
Ekli dosyayı görüntüle 44977
Vaz geçtim kırmızı yedi )Ev sahibi 2.5
Sen yazmadan ben yazamiyorum bana bos mesaj atar misin yazimMaci sen verdin diger macimda Geliyor Papara At Bana Shellac Diger Macim Gelirse Bi Cekilis Yap Benim Adima 3 Kardesimi Daha Sevindiriyim
Başkan ben de dedim flamengo diye bende atim mi paparaMaci sen verdin diger macimda Geliyor Papara At Bana Shellac Diger Macim Gelirse Bi Cekilis Yap Benim Adima 3 Kardesimi Daha Sevindiriyim
Şaka mı bu dediğim an attılar ulan oynasak atmaz bunlar ya
Sakin ol dostum. Burda maç veriyoruz karışıyor Mesajlar. Özelden yazar mısın bunları rica etsem.Başkan ben de dedim flamengo diye bende atim mi papara
Milwaukee takım sayısı al 31.5beklemedeyim güzel birşeyler çıksa yapıcam
monarcas oynucaktım kırmızı yedi bak iyi ki oynamadımEv sahibi 2.5
Bana mı diyorsun anlamadım?Sakin ol dostum. Burda maç veriyoruz karışıyor Mesajlar. Özelden yazar mısın bunları rica etsem.
Aynen sana diyo dostumBana mı diyorsun anlamadım?
Hayır diğer arkadaşaBana mı diyorsun anlamadım?
@Shellac bekle birazmonarcas oynucaktım kırmızı yedi bak iyi ki oynamadım
baskan guetemala ligi varmi oynadigin sitedemonarcas oynucaktım kırmızı yedi bak iyi ki oynamadım
Waterhouse maçından mı bahsediyorsun dostJamaika coşmuş 70 den sonra 1 gol daha gelir başkanım bolşanslar
siz maçların adını yazın ben bakarım uyarsa yapalım hemen dostumbaskan guetemala ligi varmi oynadigin sitede
daha demin baktım 1.37 veriyor bekledim@Shellac Monarcas macinda gol gelirde sanki son dakikalara dogru deplasman atabilir ama bu orandan alma degmez