- 1,941
- 2,312
- 113
Kardeş senin sıkıntın mı az önce güvenilmez bu maça diyordun bir kendinize gelin lafınızın arkasında durunBiz sözümüzün arkasindayiz monarcas atacaaaakkk
Kardeş senin sıkıntın mı az önce güvenilmez bu maça diyordun bir kendinize gelin lafınızın arkasında durunBiz sözümüzün arkasindayiz monarcas atacaaaakkk
vee goll seni ayrıca tebrik ediyorum dostum maç bitmeden ümit kesilmez neden kupon bozdurulmaz diye ders niteliğindeMaç bitmeden ümit kesilmez uzatmada 2 gol bile atıyor bunlar video hakem sıkıntı olmasa iyiydi
Karar ver amma dönek çıktın heBiz sözümüzün arkasindayiz monarcas atacaaaakkk
Simdi?vee goll seni ayrıca tebrik ediyorum dostum maç bitmeden ümit kesilmez neden kupon bozdurulmaz diye ders niteliğinde
Ben bunların ciğerini bilirim başkan ve dediğin gibi bozdurmak kadar aptalca bir şey yok top bu ne olacağı belli değil. Tebrikler bu aradavee goll seni ayrıca tebrik ediyorum dostum maç bitmeden ümit kesilmez neden kupon bozdurulmaz diye ders niteliğinde
Dostum totem yapıyoruz biz en başından beri 3 ü atar dedim admine sor hatta kırmızı yemiş dedi olsun dedim atarKardeş senin sıkıntın mı az önce güvenilmez bu maça diyordun bir kendinize gelin lafınızın arkasında durun
Başkanım bizide es geçme maçta basın mensubuymuş gibi kare kare fotolar attımvee goll seni ayrıca tebrik ediyorum dostum maç bitmeden ümit kesilmez neden kupon bozdurulmaz diye ders niteliğinde
Bu maça güvenilmez diyerek mi totem yapıyorsun Neyse Başkan tebrikler sıradaki gelsinnGoooolllll
Dostum totem yapıyoruz biz en başından beri 3 ü atar dedim admine sor hatta kırmızı yemiş dedi olsun dedim atar
Leona ms2 albeyler bakiye 302 maç önerin daha yolumuz var
SieGoooolllll
Dostum totem yapıyoruz biz en başından beri 3 ü atar dedim admine sor hatta kırmızı yemiş dedi olsun dedim atar
dostum burda eğleniyoruz ortamı germiyelim lütfenGoooolllll
baskan necexa maci ilk 0.5 yada benim o dedigim.maca xelaju macina 3.5 yada 4.5 dusunebilirsin ama meksika maci biraz korkutuyor insanibeyler bakiye 302 maç önerin daha yolumuz var
MiKardeş senin sıkıntın mı az önce güvenilmez bu maça diyordun bir kendinize gelin lafınızın arkasında durun
Nexaca maci 2.5 alt yada ilk yari gol omazdostum burda eğleniyoruz ortamı germiyelim lütfen
Germiyor um hocam eyvallah sorun yokdostum burda eğleniyoruz ortamı germiyelim lütfen