- 1,941
- 2,312
- 113
Hiç vakit kaybetmeden 1.35 1.4 civarı guatemala ligine 3.5 üst girelim hatta şimdi girsek fena olmaz maç 3-1 yada 2-2 olacak
Hayırlı olsundostum burda eğleniyoruz ortamı germiyelim lütfen
son maça 300 basıcam gelirse şans parası dağıtıcam olmazsa kayıpBence yarina sakla hedef kac 1000 mi
Hangi maca?son maça 300 basıcam gelirse şans parası dağıtıcam olmazsa kayıp
xelaju sqiinala macina 3.5 diyebilirsin kardesimvee goll seni ayrıca tebrik ediyorum dostum maç bitmeden ümit kesilmez neden kupon bozdurulmaz diye ders niteliğinde
Bu macta dep kotu atarsa ev atarxelaju sqiinala macina 3.5 diyebilirsin kardesim
1,40 veriyor 3,5 üstbaskan necexa maci ilk 0.5 yada benim o dedigim.maca xelaju macina 3.5 yada 4.5 dusunebilirsin ama meksika maci biraz korkutuyor insani
Meksika yazacam ama ne olacağı belli değil garanti guatemalayı alalım derimGuatemela 3.5 üst necaxa 1.5 üst toplam 2 oran yapıyor bence gelir bu
Necaxa maçına 1.5 al bence çıkar ordan 2 golson maça 300 basıcam gelirse şans parası dağıtıcam olmazsa kayıp
Necacaya ilk yari gol olmaz diyelimson maça 300 basıcam gelirse şans parası dağıtıcam olmazsa kayıp
Nexacaya gol olmaz deseydin 1.9 orani vrdi o zaman hala orani iyi1,40 veriyor 3,5 üst
baskan necexa macina sahsen ben guvenmiyorum pek ama bu macta 1 gol kesin var1,40 veriyor 3,5 üst