- 107,968
- 159,936
- 113
Maç öner dostBol şans hocam umarım bugün hedefe ulaşırız
Maç öner dostBol şans hocam umarım bugün hedefe ulaşırız
America De Cali maci mac sonu korner finale cikma maci bu kazanan finalde korneri bol olur 5 korner daha gelirDetaylı yaz dostum korner ilk yarı maç sonucu başladı mı başlamadı mı hangi takım
Sur'ın toplaması lazımEvet beyler bu da benim kupon
Ekli dosyayı görüntüle 45095
Bol sanslar tuncayBaşkan 70 tl sini dagitcam dedim bu kupon geli4se 2 maça kaldı neden sildin millete 3 5 hayrim dokunacakti silme lütfen
Maç başlayınca korner oynanmıyor gol olur oynadım hadi bakalım bol şans bizeAmerica De Cali maci mac sonu korner finale cikma maci bu kazanan finalde korneri bol olur 5 korner daha gelir
Üstad yeni konu niye açmıyonBaşkan 70 tl sini dagitcam dedim bu kupon geli4se 2 maça kaldı neden sildin millete 3 5 hayrim dokunacakti silme lütfen
Super kupon yapmissin helalBaşkan 70 tl sini dagitcam dedim bu kupon geli4se 2 maça kaldı neden sildin millete 3 5 hayrim dokunacakti silme lütfen
Maç başlamadan korner almam lazım maç başlatınca alınmıyor oynadığım sitede ondan dostum maç başlamadan varsa şöyle hemen oynuyalım@Shellac yine dinlemedin beni ayni dunku Flamengo gibi 2-0 oldu o mac bak America de Cali maci kornerlerine gir telafisi olmayan bi mac bu
Açamıyorum kiÜstad yeni konu niye açmıyon