Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Hepsibet 100 FreeSpin Deneme Bonusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emretas11

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
26
14
3
Beyler kayıt olup canlı destekteki bota bağlanın kodu nereye gireceğinizi gösteriyor 1 lira betten 100 freespin veriyo 1k yap 200 çek sadece havale geçerli ben yaptım 2 dakikada ödedi bol şans

kod: hizlicekim

edit: ilk defa konu açıyorum ref linki yasak mı değil mi bilmiyorum maile gelen linkten kayıt olmak zorunluymuş ref linki yasaksa uyarırsanız kaldırırım.

6331C722-FFE3-4580-8B16-318543B70F29.png

Moderatör tarafında düzenlendi:

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
970
412
63
link nedir dostum

emretas11

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
26
14
3
Beyler kayıt olup canlı destekteki bota bağlanın kodu nereye gireceğinizi gösteriyor 1 lira betten 100 freespin veriyo 1k yap 200 çek sadece havale geçerli ben yaptım 2 dakikada ödedi bol şans

hepsibet118.com
Ekli dosyayı görüntüle 679469
beyler isteyene dmden ref linkini atarım bodoslama kayıt olmayın maile özel demiş arkadaşlar mailime gelen linkten kayıt oldum bende

emretas11

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
26
14
3

edit: ilk defa konu açıyorum ref linki yasak mı değil mi bilmiyorum maile gelen linkten kayıt olmak zorunluymuş ref linki yasaksa uyarırsanız kaldırırım.

link: https://crm-mailtracker.betco.link/WBMrEOhy8zAQSq8PdsX

ref linkini ekledim beyler çökün

TheMachine

~𝙏𝙞𝙥𝙨𝙩𝙚𝙧~
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,622
2,821
113
Konuya bak herkes çok efendi konuşmuş maşallah

emretas11

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
26
14
3

link: https://crm-mailtracker.betco.link/WBMrEOhy8zAQSq8PdsX

beyler sms gelmiyormuş çoğu kişiye başımdan geçeni anlatıyorum sms başta bana da gelmedi sms ekranından çıktım kayıt ekranında oyalandım biraz captcha doğrulaması geldi onu yapıp tekrar sms isteyince geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...