Gelmiyor reis yalnız degilsinBirtek bana mi gelmiyor dedim tek degilmisim
Gelmiyor reis yalnız degilsinBirtek bana mi gelmiyor dedim tek degilmisim
İki numarami da denedim 😆😆 ah bu kumar illetiGelmiyor reis yalnız degilsin
Reff Linki Yasak tekrarlanmasın..Beyler kayıt olup canlı destekteki bota bağlanın kodu nereye gireceğinizi gösteriyor 1 lira betten 100 freespin veriyo 1k yap 200 çek sadece havale geçerli ben yaptım 2 dakikada ödedi bol şans
kod: hizlicekim
edit: ilk defa konu açıyorum ref linki yasak mı değil mi bilmiyorum maile gelen linkten kayıt olmak zorunluymuş ref linki yasaksa uyarırsanız kaldırırım.
Hepsibet - Yüksek Kazançlar - Yüksek Oranlar
www.hepsibet118.com
Ekli dosyayı görüntüle 679469
İnsanları neden yanlış yönlendiriyorsun ? Yok bonus felan anacın üye toplamak mı ? Amaç ne ?Beyler kayıt olup canlı destekteki bota bağlanın kodu nereye gireceğinizi gösteriyor 1 lira betten 100 freespin veriyo 1k yap 200 çek sadece havale geçerli ben yaptım 2 dakikada ödedi bol şans
edit: ilk defa konu açıyorum ref linki yasak mı değil mi bilmiyorum maile gelen linkten kayıt olmak zorunluymuş ref linki yasaksa uyarırsanız kaldırırım.
www.hepsibet118.com
yanlış yönlendirmemiş ya aktif kod ama deneme bonusu değil, kayıt sonrası promokod alanına girince aktif oluyor 1k yap 200 çek doğru canlıya sordum şimdiİnsanları neden yanlış yönlendiriyorsun ? Yok bonus felan anacın üye toplamak mı ? Amaç ne ?
laf anlatayım mı ister misin? mesajı editleyip yazdım konu başlığının altına ref linki gerekiyor diye at gözlüklerini çıkart ve yazılanları oku. aynen üye toplamaya çalışıyorum siteye kuruş yatırmayacak bonusçuları topluyorum siteyeİnsanları neden yanlış yönlendiriyorsun ? Yok bonus felan anacın üye toplamak mı ? Amaç ne ?
Bonus bitmiş konu kilit lütfen @Daimon @ShellacBeyler kayıt olup canlı destekteki bota bağlanın kodu nereye gireceğinizi gösteriyor 1 lira betten 100 freespin veriyo 1k yap 200 çek sadece havale geçerli ben yaptım 2 dakikada ödedi bol şans
www.hepsibet118.com