Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Hepsibet 100 FreeSpin Deneme Bonusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kadircan22q

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
267
43
28
Kod sisteminde sorun var heralde genel, sadece bu site için değil başka betco alt yapılı siteye üye olmaya çalıştım gelmiyor kod.

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
338
223
43
SMS gelmedi gelen olursa yazsin bilelim reisler

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
91,399
69,106
113
Beyler kayıt olup canlı destekteki bota bağlanın kodu nereye gireceğinizi gösteriyor 1 lira betten 100 freespin veriyo 1k yap 200 çek sadece havale geçerli ben yaptım 2 dakikada ödedi bol şans

kod: hizlicekim

edit: ilk defa konu açıyorum ref linki yasak mı değil mi bilmiyorum maile gelen linkten kayıt olmak zorunluymuş ref linki yasaksa uyarırsanız kaldırırım.

Ekli dosyayı görüntüle 679469
Reff Linki Yasak tekrarlanmasın..

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
91,399
69,106
113
Reff Linki Paylaşmak Yasak..

erkanaltuun

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
92
21
8
Beyler kayıt olup canlı destekteki bota bağlanın kodu nereye gireceğinizi gösteriyor 1 lira betten 100 freespin veriyo 1k yap 200 çek sadece havale geçerli ben yaptım 2 dakikada ödedi bol şans

edit: ilk defa konu açıyorum ref linki yasak mı değil mi bilmiyorum maile gelen linkten kayıt olmak zorunluymuş ref linki yasaksa uyarırsanız kaldırırım.

İnsanları neden yanlış yönlendiriyorsun ? Yok bonus felan anacın üye toplamak mı ? Amaç ne ?

ufuktur

Mükemmel bir kişi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
168
113
43
İnsanları neden yanlış yönlendiriyorsun ? Yok bonus felan anacın üye toplamak mı ? Amaç ne ?
yanlış yönlendirmemiş ya aktif kod ama deneme bonusu değil, kayıt sonrası promokod alanına girince aktif oluyor 1k yap 200 çek doğru canlıya sordum şimdi

hsynbrkkaya

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
43
16
8
ARKADAŞLAR KİŞİYE ÖZEL PROMOSYON BANADA GELMİŞ MAİL OLARAK FAKAT DENEME BONUSU DEĞİL YATIRIMSIZ

Kralsosyete

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,008
276
83
Promosyon kodu etkinlik içerisinde yer alan bağlantı ile kayıt olan oyunculara özel olduğu için yararlanamazsınız.

emretas11

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
26
14
3
laf anlatayım mı ister misin? mesajı editleyip yazdım konu başlığının altına ref linki gerekiyor diye at gözlüklerini çıkart ve yazılanları oku. aynen üye toplamaya çalışıyorum siteye kuruş yatırmayacak bonusçuları topluyorum siteye

merterem

🇹🇷 Türkiyem 🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,555
829
113

Bonus bitmiş konu kilit lütfen @Daimon @Shellac

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
91,399
69,106
113
Bonus Bittiği İçin KONU KİLİT. 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...