- 330
- 13
- 18
Dost eve icraya gelme diye bişey yok, maaş haczi ve banka blokeleri var şuan. Arkadaşın yada aileden borcunu bilen biri şaka yapmış olmalı endişe etme 😂
Belirli bi miktara kadar değil eşya kaldırma ziline bile basamazlar o miktarında nereye olduğuna göre değişir bi devlete borçlu olmak var bide böyle özel kurumlaraBazı insanlar malesef beynini fena yakmışlar dost bağımlılığın sonucu
Yok cidden arıyolar benide aradılar daha önce işte sokaktayız geliyoruz gibisinden misal iş o boyuta kalırsa bile polis olmadan kimse gelemez polis eşliğinde haciz yapmak zorundaladDost eve icraya gelme diye bişey yok, maaş haczi ve banka blokeleri var şuan. Arkadaşın yada aileden borcunu bilen biri şaka yapmış olmalı endişe etme 😂
Bazi kurumlar çok kaşar özellikle masraf sokmak için parayi katlamak için inadinada olsa getiriyorlar eve icra memurlarini birsey alamiycaklarini bilsede borcu katlamak için getiriyolaeBelirli bi miktara kadar değil eşya kaldırma ziline bile basamazlar o miktarında nereye olduğuna göre değişir bi devlete borçlu olmak var bide böyle özel kurumlara
Beni sürekli arıyolar 2016 dan beri aynı borç için 1 k kredi çekmiştim sürekli ödeme sözü veriyorum 9 sene oldu hala ödemedim borç yine 1 kArkadaşlar özellikle uyarıyorum hapis cezası alabilme ihtimali var icra borcu olanlar için telefonda eğer ödeme sözü veripde gününü gecirirseniz kafaya takarlar sa hapise attirirlar telefonda hiç bir zaman ödeme günü için söz vermeyin odeyemiycekseniz telefonda ödeme sözü verirseniz senet gibi birsey olmuş oluyor
Uğraşmak istemiyorlar inat yaparlarsa hapis olayı var ödeme günü sözü veripte odemezsen karşı tarafın insafına kalmışBeni sürekli arıyolar 2016 dan beri aynı borç için 1 k kredi çekmiştim sürekli ödeme sözü veriyorum 9 sene oldu hala ödemedim borç yine 1 k
Esas Borcu katlamak için gelmezler aga günlük faiz bindirir yok şu icraya devrettik dosya masrafı der avukatlık masrafı der yılbaşı geldi mesela yeni yıl yeni masraflar der ödemedikçe bindirdikçe bindirir yalandan fazladan para almak içinBazi kurumlar çok kaşar özellikle masraf sokmak için parayi katlamak için inadinada olsa getiriyorlar eve icra memurlarini birsey alamiycaklarini bilsede borcu katlamak için getiriyolae
Aga onlarda biliyo bu paralar için yatarı olmadığını işte miktarın yüksek olması lazımUğraşmak istemiyorlar inat yaparlarsa hapis olayı var ödeme günü sözü veripte odemezsen karşı tarafın insafına kalmış
Zaten icra dairesine ödemek en mantıklısıEsas Borcu katlamak için gelmezler aga günlük faiz bindirir yok şu icraya devrettik dosya masrafı der avukatlık masrafı der yılbaşı geldi mesela yeni yıl yeni masraflar der ödemedikçe bindirdikçe bindirir yalandan fazladan para almak için
Not : BORCUN ANA PARASINI İCRA MÜDÜRLÜKLERİYLE İLETİŞİME GEÇEREK YAPABİLİRSİNİZ AVUKATLIK MASRAFLARINI ÖDEMEK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ
GelebilirlerAga onlarda biliyo bu paralar için yatarı olmadığını işte miktarın yüksek olması lazım
Ula hani kablo hani saatt
adamın banka borcu değil dikkst ettiysen ağzı olan konuşuyor valla ya az beyninizi kullanınDost eve icraya gelme diye bişey yok, maaş haczi ve banka blokeleri var şuan. Arkadaşın yada aileden borcunu bilen biri şaka yapmış olmalı endişe etme 😂