- 1,943
- 695
- 113
Pompalı ile savuşturmasini biliriz kapıya eşkıya gibi dayanani, alacağı varsa maaştan alır, dağ başı mi lan bura, sıkıyorsa gelsinler.el yumruğu yemedin galiba sen hiç tost
Pompalı ile savuşturmasini biliriz kapıya eşkıya gibi dayanani, alacağı varsa maaştan alır, dağ başı mi lan bura, sıkıyorsa gelsinler.el yumruğu yemedin galiba sen hiç tost
Pompalı foto atsanaPompalı ile savuşturmasini biliriz kapıya eşkıya gibi dayanani, alacağı varsa maaştan alır, dağ başı mi lan bura, sıkıyorsa gelsinler.
Böyle birşeye gerek duymuyorum dostum, bizde söz senettir.Pompalı foto atsana
Borçlusun sonuçta zamanında odememissin hatalisin, kanuna uyup icra için gelmiş adamlar senin dediğin olmazPompalı ile savuşturmasini biliriz kapıya eşkıya gibi dayanani, alacağı varsa maaştan alır, dağ başı mi lan bura, sıkıyorsa gelsinler.
Borçluysam alacağını kolaylıkla maaş haczi ile alabilir.Borçlusun sonuçta zamanında odememissin hatalisin, kanuna uyup icra için gelmiş adamlar senin dediğin olmaz
Oda bir seçenek buda bir seçenek kanuna uymuş adamlar sonuçtaBorçluysam alacağını kolaylıkla maaş haczi ile alabilir.
hocam arkadaşın parası pulu maaşı yok o yüzden bu yola başvurmuşlar zaten niye yoksa kamyona icra memuruna icra dairesine ekstra para ödeyip kapıya gelsinler maaştan tak tak kesiliyor .Borçluysam alacağını kolaylıkla maaş haczi ile alabilir.
Haklısın dostum benim maaşım var buna rağmen beni hacizle icra ile tehdit ediyorlar 5 bin ödedim kalana şu an imkân yok sabit maaşım var maaş haczi gönderin diyorum anlamiyolar kendileri bilir hele bir gelsinler bakalım eve neler oluyorhocam arkadaşın parası pulu maaşı yok o yüzden bu yola başvurmuşlar zaten niye yoksa kamyona icra memuruna icra dairesine ekstra para ödeyip kapıya gelsinler maaştan tak tak kesiliyor .
Bende faizlerin ve ülkenin çok boktan olduğunu kabul ediyorum ama borç alıp ödememek bence haklı bir tarafı değil bu işin.Zamanında bende aynısını yaptım o ayrı .
Eskiden polis geliyordu arkadaşlar kapıyı zorla açıyorlar ne var ne yoksa alıp gidiyorlardı şimdi hacizlerde birsürü kanun olduğundan polis gelmiyor .Avukat icra dairesine para ödüyor bir icra memuru ile geliyorlar bakıp planlyıorlar .Bu icra memuru eve gelme vs tüm ücretleri de dosyaya kitliyorlar.Onlarda birşey alamayacağını biliyor amaçları rezillik çıkarıp sizi ödetmeye zorlatmak o ödemezse ailesi öder falan diyoralr kafalarında işte.
O para bu sene olmazsa 10 sene sonra alınacak elbet biliyorlar ondan dolayı avukat ekstra ücret yazıyor dosyaya icra memuru ve dairesi ekstra kazanıyor kaldı ki belki birisi öder de alırız diye firmada seviniyor kısacası borçlu dışında herkes kazançlı
hocam onlar belirli aşamaları var eğer maaşın varsa eve gelmezler gelemezler niye gelsinler ki boşuna uğraş eksstra masraf. ilk önce banka hesaplarına bloke yollarlar anlık ne kadar para varsa bloke konur icra dairesinin hesabına transfer olur . Merak etme o blokeler anlık para varsa alıkoyuyor maaş bankan hariç diğer tüm bankaları normal kullanabilirsin ilk blokeden sonra . Maaşın ise tam güncel oranı bilmiyroum ama 4 te 1 i muhasebe tarafından kesilerek onların icra hesabına aktarılıyor . Geri kalan maaşı düzenli olarak alıyorsun ödemeler bitip dosya kapandıktan sonra 1 yıl falan kredi kredi kartı vermiyrolar ondan sonra herşey normale dönüyor.Maaştan kesilmeye başlayınca maaşı aldıktan 5 gün sonra falan uyaptan kontrol et şirket yatırıyormu icra dosyasına bazı şeyler duydum icraya kesiyorlar diye işleyip göndermiyorlarmış falanHaklısın dostum benim maaşım var buna rağmen beni hacizle icra ile tehdit ediyorlar 5 bin ödedim kalana şu an imkân yok sabit maaşım var maaş haczi gönderin diyorum anlamiyolar kendileri bilir hele bir gelsinler bakalım eve neler oluyor
İcra kalkmış diye biliyorumAllah'ım aklı başında biri yarabbi şükür
Dostum 8 yıldır aynı işteyim 3 -4 kez icra borcum olsu hiç haberim bile olmadan kestiler maaştan 4-1 oranında.hocam onlar belirli aşamaları var eğer maaşın varsa eve gelmezler gelemezler niye gelsinler ki boşuna uğraş eksstra masraf. ilk önce banka hesaplarına bloke yollarlar anlık ne kadar para varsa bloke konur icra dairesinin hesabına transfer olur . Merak etme o blokeler anlık para varsa alıkoyuyor maaş bankan hariç diğer tüm bankaları normal kullanabilirsin ilk blokeden sonra . Maaşın ise tam güncel oranı bilmiyroum ama 4 te 1 i muhasebe tarafından kesilerek onların icra hesabına aktarılıyor . Geri kalan maaşı düzenli olarak alıyorsun ödemeler bitip dosya kapandıktan sonra 1 yıl falan kredi kredi kartı vermiyrolar ondan sonra herşey normale dönüyor.Maaştan kesilmeye başlayınca maaşı aldıktan 5 gün sonra falan uyaptan kontrol et şirket yatırıyormu icra dosyasına bazı şeyler duydum icraya kesiyorlar diye işleyip göndermiyorlarmış falan
küçük bir yerde calısıyorsan bu işler sıkıntı olabiliyor muhasebe uğraşmak istemiyor işten falan çıkarmak istiyorlar benim enişteye yaptılar . Şimdi migros büyük transfer deposunda çalışıyor mesale ona sormadan direkt hallediyoralr son 1 2 ay taksit kaldı . direkt maaşı alıyor 4te 3 olarak başka da bir sıkıntısı yok
İcra kalkmış mıİcra kalkmış diye biliyorum
gelmişler imza almaya çalışmışlar konu sahibide polis çağırmış karakola gitmişler sonuç bu@Beeinvaan ne oldu bu olay dolnadırıcı mı çıktı.
Saat 4 demişlerdi gelen oldu mu
İnmişİcra kalkmış mı
İcra olmamış yanigelmişler imza almaya çalışmışlar konu sahibide polis çağırmış karakola gitmişler sonuç bu
. sonuç bu merak edenlerDostlar geldiler 4 30 gibi
Karokaldan yeni geldim
Kapıyi aç diye kapıyı çaldılar
3 kişi ellerinde kağıtlar vardı
Aldığın ürünu geri ver yoksa aldığın ürün kadar evden eşya alicaz dediler
İmza at kağıda falan dediler
Vermedim hiçbir şey imzada atmadım
Polis çağırdım şikayetçi oldum
Kafayı yedirttiler adama
Hepsipay kartıyla mı aldınDostlar geldiler 4 30 gibi
Karokaldan yeni geldim
Kapıyi aç diye kapıyı çaldılar
3 kişi ellerinde kağıtlar vardı
Aldığın ürünu geri ver yoksa aldığın ürün kadar evden eşya alicaz dediler
İmza at kağıda falan dediler
Vermedim hiçbir şey imzada atmadım
Polis çağırdım şikayetçi oldum
Kafayı yedirttiler adama
Benim de icram var yaMillette başına gelmeden atıp tutuyo çok aıkıntılı bir durum nekadar evden bişiy alınmamış olsada ailesi ve kendisi komşularına karşı küçük düştü çok aşağılayıcı bir durum. Allah yardımcın olsun zor valla