- 1,341
- 498
- 83
Dizzy salak o zaman büyük salak21.500
Dizzy salak o zaman büyük salak21.500
Öyle deme adama kralDizzy salak o zaman büyük salak
İş aceleye gelince öyle oldu 25-26 bine bozulurdu normalde aciliyeti olunca adamın böyle olduDizzy salak o zaman büyük salak
Acaba geri odemesi nasil bunun. 36 ay vadeli filansa kredi cekebilseydi ayni nakite de 50-52 odeyecekti. Ama vadesiz odemeyse tefeciden alsa daha iyiymisDizzy salak o zaman büyük salak
Bana da hic vermiyordu. Premium oluyormusun. Kartla 1 tl yatiriyorsum aninda limiti yulseltiyor. Premium musun acaba sen ?Bende iki seneden beridir 1000 TL limit var hiç kullanmadim . Yükselmedide .
Millete Nasil 10 k limit veriyor burası acaba
DeğilimBana da hic vermiyordu. Premium oluyormusun. Kartla 1 tl yatiriyorsum aninda limiti yulseltiyor. Premium musun acaba sen ?
Ok yulseltir o zamanDeğilim
Yarın deniyim bakalim
dostum bende yukledim ama degisen bir sey yok.nasil oluyor bu acabaOk yulseltir o zaman
Benim de 0 di. 1 tl yukleyince 5 bin oldu
Premiuma yukselt diyor. Normalde 19.90 mi neymis. Ama kampanya 1 tl imis. 1 tl ye premium uyelik aliyorsundostum bende yukledim ama degisen bir sey yok.nasil oluyor bu acaba
haklısın kardesım ben salagım ama 50.000 e ılk basta 24.bın verırım ben alayım dıyıpp sonra yalvarıp cok zorda kaldıgımı soyledıgım ıcın 21.500 e alan buyuk bı salagımDizzy salak o zaman büyük salak
İphone mu lazim ?35-40 limiti olan varsa bozum yapabilirim kargo gelince ödeme yapabilirim
Hayır başka bir telefon var aklımda onu düşünüyorumİphone mu lazim ?
Bende alacam 1-2 aya bakalim
Acaba geri odemesi nasil bunun. 36 ay vadeli filansa kredi cekebilseydi ayni nakite de 50-52 odeyecekti. Ama vadesiz odemeyse tefeciden alsa daha iyiymis
Sen yaptığım alisveristen memnun değilsen neden bozduruyorsunhaklısın kardesım ben salagım ama 50.000 e ılk basta 24.bın verırım ben alayım dıyıpp sonra yalvarıp cok zorda kaldıgımı soyledıgım ıcın 21.500 e alan buyuk bı salagım
ama bılıyormusun dost bı ınsan salak oldugu ıcın dolandırılmalımı sence vıcdanın rahat olabılırmı bunu yapan bı ınsanın 30.000 tl bı fark ne dıyım Allah buyuk benm ıcın bu konu coktan kapandı..
ama sunu soyleyımkı sakın ama sakın burdan kımseden bozum yapmayın olsenızde gıdın o pesınatı bulun arkadaslar cunkı sıze ıyılık yapacam dıye kosanlar emın olun kendı cebını daha fazla dusunuyor..
saglık olsun Allah buyukturr..
Hayirlisi bakalimHayır başka bir telefon var aklımda onu düşünüyorum
Sen yaptığım alisveristen memnun değilsen neden bozduruyorsun
La kardeşim kendine hakaret edip durma tamam olan oldu yapacak inan bişey yok takma kendini hasta edersin olmusla ölmüşe çare yokbı ust yorumda yazdım dsotum neden bana saldırıyorsun essek benım dedım ya mal benım cunkı o an murat telegmradakı 26.000 bozacakken ıslem ıptal olmasa belkı buralara gelmıcektı olay ne novasky bılıyormusun kımse suclu deıgl yemın ederım degıl sadece ben malım benım cunkı vıcdanım temız.. ve herkesı oyle goruyorum ozur dılerım bu yuzden.