- 8,876
- 9,607
- 113
3.5 olmaz ayrıca odemeyi saniyesinde kimse atmaz, ürün eline ulasinca atarKanka çok az 3.5 diyosan okeyim bugün ödemem var
3.5 olmaz ayrıca odemeyi saniyesinde kimse atmaz, ürün eline ulasinca atarKanka çok az 3.5 diyosan okeyim bugün ödemem var
Kardo öyle bir acelem var maalesef mecbur öyle arıyorum bugün için de öyle bulursam yaparım yoksa olmaz zaten3.5 olmaz ayrıca odemeyi saniyesinde kimse atmaz, ürün eline ulasinca atar
ürün yok ki 6k limite hani bende alıp satamıyorum işe yarar bir şey yok başkasınada bulamıyoruz çünkü ürün yokSenin duruyomu la hala, en son 2 hafta once bozucaktin
Viski yokmuürün yok ki 6k limite hani bende alıp satamıyorum işe yarar bir şey yok başkasınada bulamıyoruz çünkü ürün yok
Ulasabilirmisiniz dost3.5 olmaz ayrıca odemeyi saniyesinde kimse atmaz, ürün eline ulasinca atar
5 k limitte benim var nasıl yardımcı olabilirsin kardeşim3.5 olmaz ayrıca odemeyi saniyesinde kimse atmaz, ürün eline ulasinca atar
Bozumcu degilim dost,5 k limitte benim var nasıl yardımcı olabilirsin kardeşim
Dm den dönüş sağla dost bana çözelim işini5 k limitte benim var nasıl yardımcı olabilirsin kardeşim
Buradan nasıl yapabiliriz kardeşimBurdan işlem yapmayın dolandırılırsınız
R10.net ten yapın tanınmış kişilerle.
Hiç bir şey anlamadım bu sitedenBuradan nasıl yapabiliriz kardeşim