Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hepsiburada Olmayan Borcu İstiyor

osmanwashere

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,854
3,160
113
ya beyler hayatımda daha hiç borçlanmadım ne bankaya olsun ne başka bi yere 2 tane kredi kartı kullanıyorum onlarıda senelerdir 1 gün bile aksatmadan öderim faturalarıda aynı şekil borç konusunda titizim yani aksa aksatmam
2 3 gündür hepsiburada aramış bende bakmamıştım telefonlara bugun açtım işte hepsiburada finansmı ne bi şeyden ödenmemiş kredimmi varmış aylar olmuş diyor . bende 1 lira öyle bi şey kullanmışlığım yok en son hepsiburadadan 1 tane telefon almıştım onuda yanlış aldığım için iptal ettim ve ödemesinide banka kartımdan yapmıştım. ödemediğiniz için avukata iletilmiştir falan diyor limitlerime falan baktım hepsiburadadan 1 lira harcama da yok

Sisifos

tostlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,174
4,931
113
biri senin üstüne borç yapmış 😂😂😂

olivero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,365
1,640
113
ya beyler hayatımda daha hiç borçlanmadım ne bankaya olsun ne başka bi yere 2 tane kredi kartı kullanıyorum onlarıda senelerdir 1 gün bile aksatmadan öderim faturalarıda aynı şekil borç konusunda titizim yani aksa aksatmam
2 3 gündür hepsiburada aramış bende bakmamıştım telefonlara bugun açtım işte hepsiburada finansmı ne bi şeyden ödenmemiş kredimmi varmış aylar olmuş diyor . bende 1 lira öyle bi şey kullanmışlığım yok en son hepsiburadadan 1 tane telefon almıştım onuda yanlış aldığım için iptal ettim ve ödemesinide banka kartımdan yapmıştım. ödemediğiniz için avukata iletilmiştir falan diyor limitlerime falan baktım hepsiburadadan 1 lira harcama da yok
E develte finansal risk raporu yaz orda nerde ne borcun varsa hepsi çıkıyor bi kt et kanka

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,922
879
113
E develte finansal risk raporu yaz orda nerde ne borcun varsa hepsi çıkıyor bi kt et kanka
hepsifinasn çıkıyor ama hepsipay çıkmıyor . Hepsiburada çağrımerkezini ara bilgilerini ver beni bilgilendirirmisiniz de yetkili tcni falan kontrol etsin bakalım varmı yokmu ne kadar borç var hangi hesap söylesinler

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,388
8,229
113
hepsiburada'da ne benim ne de ailemden birisnin üyeliği var. anneme geçen sene türktelekomdan sıfır hat aldık daha 2.haftasında hepsiburadadan smsgelmeye basladı allah allah dedim bu ne aw. baktım lavugun teki annemin tel numarası üstünden sipariş veriyor. adam şırnak cizre'de kullandığı kredi kartı başka birisine ait mail de tamamen sallama random harflere basıp girmiş. hepsiburada'ı aradım bi bok çözemediler en son bağırdım çağırdım hesabı dondurduk dedi ama ben telle hala giriodum en son teli değiştirip hesabı tamamen şifrelerinideğşitirip kapattım. yani 2 haftalık hatta bile bu basımıza geliyosa her şey mümkün bu lavuklarda bence bi araştır dostum

hero1403

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,401
2,285
113
Dava aç gitsin haklıysan 😀