Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Her Hafta Bedava Maske

emreyagmur

Tony Montana 🚬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,740
12,768
113
PTT ÜCRETSİZ MASKE BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

PTT'den ücretsiz maske dağıtımıyla ilgili şu açıklama yapıldı:

T.C. Sağlık Bakanlığı ile T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın almış olduğu karara istinaden; online ortamda ePttAVM.com üzerinden vatandaşlarımıza ücretsiz olarak maske temini sağlanacaktır.

* Aile üyeleriniz için maske temin etmek isterseniz, aile üyelerine ait bilgileri form üzerinde doldurarak onlara da ücretsiz maske temini sağlayabilirsiniz.

* Aşağıda yer alan formdaki bilgileri doldurarak maskenizi ücretsiz olarak temin edebilirsiniz.

* Vatandaşların her hafta 1 paket maske (5 adet) alma hakkı bulunmaktadır.

* Adres bilginizi doğru girdiğinizden emin olun.

* PTT Kargo ile ücretsiz olarak taşınacaktır.

Uyarı: Ücretsiz maske temini 65 yaş üzeri ve 20 yaş altında ki vatandaşlarımızı kapsamamaktadır. TC kimlik numaranız ile doğrulama yapıldıktan sonra belirtilen yaş kriterlerine uymanız durumunda maskeniz tarafınıza gönderilecektir.

PTT MASKESİNİN ÖZELLİKLERİ NELER?

PTT'nin internet sitesinden başvuruda bulunan vatandaşlara temin edilecek maskenin özellikleri ise şu şekilde:

* Yumuşak ve ayarlanabilir, tahriş etmez, rahat takılır.

*Fiberglass ve lateks içermemektedir.

*Filtreli, üç katlı, tek kullanımlık, lastikli ve 3 kıvrımlı olarak üretilmiştir.

* Yuvarlak lastikli ultrasonik dikişlidir.

* Kolay kullanıma uygundur.

* Hava geçirgen, kolay nefes almayı sağlayan non woven -kumaştan üretilmiştir.

* Gipe lastik kullanmıştır ve tek kullanımlıktır.

* Hijyenik ve CE'li dir.

* Yüze tam uyumludur.

* Beyaz, mavi, yeşil renklerden 1 tanesi gönderilecektir.

PTT BEDAVA MASKE BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Sağlık Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın ortak çalışması sonucu vatandaşlara ücretsiz dağıtılacak maskeler için, PTT'nin internet sitesinden başvuruda bulunmak gerekiyor. BURAYA tıklayarak PTT ücretsiz maske başvuru sayfasına ulaşabilirsiniz.

Sayfada yer alan formu doldurmanız gerekiyor. Formda şu bilgiler sizden isteniyor:

TC Kimlik Numarası
Doğum Tarihi
İsim
Soyad
Cep Telefonu Numarası
e-Posta Adresi
İkamet Edilen İl
İkamet Edilen İlçe
İkamet Edilen Adres

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,168
4,466
113
Site onay vermiyor.Siparis ver diyorsun öyle kalıyor.Asiri yüklenme olsa gerek.Gece deneyin

Samsunli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,067
323
83
Bende sipariş verdim sipariş ver yerine devamlı tiklayin siparişiniz alınmıştır yazio

crazyboy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
666
151
43
Sipariş verme butonuna hızlı hızlı tıklayın 100 kere :D

cengobet

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
93
44
28
Site onay vermiyor.Siparis ver diyorsun öyle kalıyor.Asiri yüklenme olsa gerek.Gece deneyin
Formu otomatik doldurmasına izin verme,bilgileri manuel olarak girmeyi dene ben de de aynı şey oldu.Örnek vereyim;T.Ckimlik no yazarken ilk rakamı yazdığında kimlik numaramın tamamı çıktı üzerine tıkladım o şekilde doldurdum.Hata verince bu sefer manuel olarak doldurdum sipariş onaylandı.(T.C kimlik ve mail kısımlarını manuel doldur)

Starmet34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
922
298
63
Arkadaşlar herkez sipariş versin ailesinde kim varsa saygılar ;

Starmet34

Tanınmış üye
Aktif Üye