Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Herenven Telstar Kadınlar Maçı Hk.

yerim26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
124
33
28
Dün herenven telstar kadinlar macinj izledim son 20 dakikasini kadın kaleciyi gecti bos kaleye topu vurdu vurmasiyla hakem maci bitirdi gol sayilmadi herenven futbolculari yeniyodu itiraz ettiler ama yendikleri icin fazla ugrasmadilar sorum boyle biseyi ilk defa gordum boyle bir kural varmı

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,327
8,186
113
Dün herenven telstar kadinlar macinj izledim son 20 dakikasini kadın kaleciyi gecti bos kaleye topu vurdu vurmasiyla hakem maci bitirdi gol sayilmadi herenven futbolculari yeniyodu itiraz ettiler ama yendikleri icin fazla ugrasmadilar sorum boyle biseyi ilk defa gordum boyle bir kural varmı
dün ben de 4.5 üst oynamıştım o maça maç başında. ilk yarıdan 3-1 olunca geldi iyi bari diyordum. 2.yarı full yatış yaptılar dediğini görünce bakayım dedim bildiğin hakemin rezaleti pozisyonu devam ettirmiş ara pasını atmış kaleci topu kurtarmak isterken de kaptırmış tam o anda bitirmiş. rezalet karar. pozisyonu izlemek isteyen varsa bırakıyorum.

yerim26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
124
33
28
Arkadas ne kuralı soruyosun diyosunuz boyle hakemler heryerde var diyorum sadece hakem gol olmasin derde bu kadar netini ilk defa goruyorum hayatimda

Abdu21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,424
1,068
113
Bu yine en azından popüler olmayan bir kadın maçı gecen sene real madrid'in lig maçında şut için vurulan top havadayken maçı bitirdi gol olduğu halde saymadı yine bir şey olmadi aynı şekilde yolmaya devam bu sene de