- 2,105
- 835
- 113
Ne diyosun olum sen ? Eklenen varmı diye soruyoruz. Bugün 16 sı değil mi ?Kardeş türkçeniz yok mu yazanı okumuyor musunuz siz
Ne diyosun olum sen ? Eklenen varmı diye soruyoruz. Bugün 16 sı değil mi ?Kardeş türkçeniz yok mu yazanı okumuyor musunuz siz
Konuşmak için konuşma çok ağır küfür yersin pişman olursun uyarıyorum. Şimdi kaybol boş tantana yapma veledKardeş türkçeniz yok mu yazanı okumuyor musunuz siz
Saat Sizin orada 23:59 mu kardeşim ???? 23:59 olduysa atar yapNe diyosun olum sen ? Eklenen varmı diye soruyoruz. Bugün 16 sı değil mi ?
Konuşmak için konuşan belli veled de sensin koskoca 16 ocak 23:59 yazıyor paylaşımda yetmemiş kaç kişi screenshot atmış hâla eklendi mi demek, konuşmak için konuşmaktan başka bir şey değilKonuşmak için konuşma çok ağır küfür yersin pişman olursun uyarıyorum. Şimdi kaybol boş tantana yapma veled
Al eklenmiş mal buda kapak olsun. Orda 23:59 dediği yani 23:59 a kadar eklencek demek istiyor gerizekalı biliyormus gibi atliyorsun bideKonuşmak için konuşan belli veled de sensin koskoca 16 ocak 23:59 yazıyor paylaşımda yetmemiş kaç kişi screenshot atmış hâla eklendi mi demek, konuşmak için konuşmaktan başka bir şey değil
Ödendi mi
bana eklenmemis eklendimi sanaÖdendi mi
bi numara verdiler wp den iletişime geçin diyorlar. s.ettim kaldı öyle. mesaj atamam boşuna öderler amabana eklenmemis eklendimi sana
kanka direk oyunda aktif ediyorsun bonus paneline gelmiyor direk oyuna gir eklenmiştir şimdi çoktanbana eklenmemis eklendimi sana
ben çektim önceden bu siteden 200 tl odedi direkkanka direk oyunda aktif ediyorsun bonus paneline gelmiyor direk oyuna gir eklenmiştir şimdi çoktan
Bana eklenmemiş dahakanka direk oyunda aktif ediyorsun bonus paneline gelmiyor direk oyuna gir eklenmiştir şimdi çoktan
banada eklenmediBana eklenmemiş daha