- 3,404
- 2,287
- 113
Alsın kanka bunun nesi acı biz de üst bekliyoruz zaten 😂Bir şey söyleyeyim mi Belki inanmayacaksın Dost acı söyler iki bir bitecek o maç ev maçı alacak
Alsın kanka bunun nesi acı biz de üst bekliyoruz zaten 😂Bir şey söyleyeyim mi Belki inanmayacaksın Dost acı söyler iki bir bitecek o maç ev maçı alacak
Değil mi diyorsun ya şakasına söyledim Sen de makaradan anlamıyorsun Nasıl olacak bu adaş😄😄😄Alsın kanka bunun nesi acı biz de üst bekliyoruz zaten 😂
Evin atması lazım küme hattından kurtulurBence gol gelecek inanıyorum olmasa da yapacak birşey yok
Aynen iki dakika sayı gelmezse kupon patlıyorBasketbol oyna futbol boş iş. Saatlerce gol bekle dur
Alem adamsın murrooDeğil mi diyorsun ya şakasına söyledim Sen de makaradan anlamıyorsun Nasıl olacak bu adaş😄😄😄
Dedim ama iki bir görünüyordu çünkü ben de girdim 135 lira 270 aldık 2 orandaGollanzoooo
Tebrikler muroDedim ama iki bir görünüyordu çünkü ben de girdim 135 lira 270 aldık 2 oranda
Böyle biter daha böyle biter daha girme ama benceSigma baba ateş ediyor 🔥
Sana da Tebrikler Kral vallahi Biraz ihtiyacım var dışarıda Yoksa var ya ben de öyle ufak bir iki kişiye 100 200 atardım vallahi sabahtan beri sıfırım 800 lira para Yapmışım 1000 lira masrafım var günlük benimTebrikler muro