Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hesabım Patladı

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
95,732
51,511
113
Kuponuna yorum yapmıştım hatırlarsan, temsilci ile şans bonusu vermedi diye tartışmıştım direk hesabımı kapattırmıştı diye. Bu site adamı da yapabilir, burdan biri de olabilir. Keşke 2 adımlı doğrulama aktif olsaymış. Geçmiş olsun dost.
Burdan biri zaten eminim.ben ne siteden nede bi yakinimdan supheleniyorum forumda biri yada birileri var onlar yapiyor bu isi.ama surekli takipteler

BuminKağan

Türk'üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz !
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,742
4,532
113
Bunu yapan bi tane orospu evladı var yaşı ufak 20 li yaşların başında. Başka bir forumda bir kardeşimizin hesabına girip parayı çekti btc ile sanırım 10k civarıydı.

Bunları ifşa edip sağlam s...medikçe bunlar yapmaya devam eder bu işleri.

BuminKağan

Türk'üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz !
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,742
4,532
113
Ve bunlar her forumda var hemen hemen çete gibiler bütün gün sabahtan akşama kadar forumları okurlar sinsi sinsi tek mesaj yazmazlar ifşa olmamak için de konulara. Buradan biri o.

IP numarasını öğren onun burada admine ver kim olduğu çıkar ortaya, illa ki burada ödül filan almıştır daha önce payfixi paparasından filan çıkar

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
95,732
51,511
113
Ve bunlar her forumda var hemen hemen çete gibiler bütün gün sabahtan akşama kadar forumları okurlar sinsi sinsi tek mesaj yazmazlar ifşa olmamak için de konulara. Buradan biri o.

IP numarasını öğren onun burada admine ver kim olduğu çıkar ortaya, illa ki burada ödül filan almıştır daha önce payfixi paparasından filan çıkar
Bnde forumda aktif olduklarini ama herhangi bi aktiflik gostermediklerini dusunuyorum msj yazmak begeni atmak gibi.ya kardes 10k falan neysede benimmi gariban kuponuydu be 370e bozmus kuponu boyle kahpe evladi iste.keske nabasi carsafa bosalsayimis bu pici peydahliycagina

KUMARBAZ1982

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,809
12,695
113
Bnde forumda aktif olduklarini ama herhangi bi aktiflik gostermediklerini dusunuyorum msj yazmak begeni atmak gibi.ya kardes 10k falan neysede benimmi gariban kuponuydu be 370e bozmus kuponu boyle kahpe evladi iste.keske nabasi carsafa bosalsayimis bu pici peydahliycagina
geçmiş olsun kardeş bu şerefsizler bitmedi gitti açılışı yaptılar bende bir türlü bitmediler tam tersi hergun bir hesap patlıyor

KUMARBAZ1982

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,809
12,695
113
destekten al id nosunu ver başkanlara onlar bulur

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,590
26,450
113
Bunu yapan bi tane orospu evladı var yaşı ufak 20 li yaşların başında. Başka bir forumda bir kardeşimizin hesabına girip parayı çekti btc ile sanırım 10k civarıydı.

Bunları ifşa edip sağlam s...medikçe bunlar yapmaya devam eder bu işleri.
Dost ben ısrarla bu işte sitelerin parmağı olduğu kanısındayım ben PC de iyi sayılırım şifre kırmak basit onu anlarım lakin başka isme çekmenin helede payfix ile başka isme çekmenin bir açıklaması yok benim hesabımdan başka isimli payfix hesabına para çekildi

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
95,732
51,511
113
Dostum çok üzüldüm çok geçmiş olsun.
Valla beni bildigin yikdi bu serefsiz gelecek para cok bisey dedildi ama ben yaptigi kahpelige deli oldum cekememis kasitli kaybetmis lan cekemediusen birak git rahatsiz neden kaybediyorsun

lumberjack

Çikolata gibi tatlısın ver aşkına kıtlasın 🍫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,666
3,872
113
Valla beni bildigin yikdi bu serefsiz gelecek para cok bisey dedildi ama ben yaptigi kahpelige deli oldum cekememis kasitli kaybetmis lan cekemediusen birak git rahatsiz neden kaybediyorsun
Acaba bunu yapanlar mesela zamanında affiliatesinden üye olduğun kişi veya kişiler olabilirmi sonuçta kullanıcı adını bilgilerini görebiliyorlardır

İmParaThor

Site Yetkisizi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,637
3,664
113
Altyapı hesap fareleri o.cocukları geçende bana yaptılar 2 faktörü açtım artık

brkgdr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,095
1,290
113
Büyük geçmiş olsun dayı çekememişsin parayı işte daha ne diye sıfırlıyorsun nasıl bir kahpelik 3 kuruş para bir de. Yazık valla çekse gam yemezsin

netherlands

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,708
2,239
113
Üzücü olay geçmiş olsun umarım ortaya çıkar

Atknctn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
977
642
93
geçmiş olsun dost. bu site zaten dolandırıcı muhmtelen içerden birileri yapmış bu işi