- 95,732
- 51,511
- 113
Valla bndede hata var k adi gozukuyorduHangi bürolarda oynadığınızı forumlarda paylaşmayın kullanıcı adınızda hep aynı olmasın
Valla bndede hata var k adi gozukuyorduHangi bürolarda oynadığınızı forumlarda paylaşmayın kullanıcı adınızda hep aynı olmasın
Burdan biri zaten eminim.ben ne siteden nede bi yakinimdan supheleniyorum forumda biri yada birileri var onlar yapiyor bu isi.ama surekli takiptelerKuponuna yorum yapmıştım hatırlarsan, temsilci ile şans bonusu vermedi diye tartışmıştım direk hesabımı kapattırmıştı diye. Bu site adamı da yapabilir, burdan biri de olabilir. Keşke 2 adımlı doğrulama aktif olsaymış. Geçmiş olsun dost.
Valla 2 adimli dogrulamaya cok guvenmeyin o varkende hesabi patlayan cok oldu.siz gormemissiniz demekkiAga iki adımlı doğrulama kullan kimse bir halt yiyemez. Bişeyler oluyorsa da sitenin kendisi yapıyordur
Bnde forumda aktif olduklarini ama herhangi bi aktiflik gostermediklerini dusunuyorum msj yazmak begeni atmak gibi.ya kardes 10k falan neysede benimmi gariban kuponuydu be 370e bozmus kuponu boyle kahpe evladi iste.keske nabasi carsafa bosalsayimis bu pici peydahliycaginaVe bunlar her forumda var hemen hemen çete gibiler bütün gün sabahtan akşama kadar forumları okurlar sinsi sinsi tek mesaj yazmazlar ifşa olmamak için de konulara. Buradan biri o.
IP numarasını öğren onun burada admine ver kim olduğu çıkar ortaya, illa ki burada ödül filan almıştır daha önce payfixi paparasından filan çıkar
geçmiş olsun kardeş bu şerefsizler bitmedi gitti açılışı yaptılar bende bir türlü bitmediler tam tersi hergun bir hesap patlıyorBnde forumda aktif olduklarini ama herhangi bi aktiflik gostermediklerini dusunuyorum msj yazmak begeni atmak gibi.ya kardes 10k falan neysede benimmi gariban kuponuydu be 370e bozmus kuponu boyle kahpe evladi iste.keske nabasi carsafa bosalsayimis bu pici peydahliycagina
11de dedi bro onu bekliyorum yosa uyuycakdim.lanet olsun bu isi yapanlara.ama bu harbi katiksizmis cekemedi diye zoruna gitmis kasitli kaybetmis parayi.ulan bunun ar damari patlamistir he yuzune tukursen ya rabbi sukur derdestekten al id nosunu ver başkanlara onlar bulur
Dost ben ısrarla bu işte sitelerin parmağı olduğu kanısındayım ben PC de iyi sayılırım şifre kırmak basit onu anlarım lakin başka isme çekmenin helede payfix ile başka isme çekmenin bir açıklaması yok benim hesabımdan başka isimli payfix hesabına para çekildiBunu yapan bi tane orospu evladı var yaşı ufak 20 li yaşların başında. Başka bir forumda bir kardeşimizin hesabına girip parayı çekti btc ile sanırım 10k civarıydı.
Bunları ifşa edip sağlam s...medikçe bunlar yapmaya devam eder bu işleri.
EywG. Olsun dayı
Valla beni bildigin yikdi bu serefsiz gelecek para cok bisey dedildi ama ben yaptigi kahpelige deli oldum cekememis kasitli kaybetmis lan cekemediusen birak git rahatsiz neden kaybediyorsunDostum çok üzüldüm çok geçmiş olsun.
Acaba bunu yapanlar mesela zamanında affiliatesinden üye olduğun kişi veya kişiler olabilirmi sonuçta kullanıcı adını bilgilerini görebiliyorlardırValla beni bildigin yikdi bu serefsiz gelecek para cok bisey dedildi ama ben yaptigi kahpelige deli oldum cekememis kasitli kaybetmis lan cekemediusen birak git rahatsiz neden kaybediyorsun